Tayfun: Toparlanıp yola devam edeceğiz

Tayfun: Toparlanıp yola devam edeceğiz

Tayfun Türkmen, Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, kazanmak için mücadele ettiklerini ancak 1 puana razı olduklarını ifade etti.

Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyeti hedeflediklerini ancak 1 puana razı olduklarını belirten takım kaptanı Tayfun Türkmen, alınan her puanın önemli olduğunu ve bir an önce toparlanarak ilk yarıdaki başarılı performanslarını yakalamak ve şampiyonluk hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. Tayfun Türkmen, Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, kazanmak için mücadele ettiklerini ancak 1 puana razı olduklarını ifade etti.
"Kazanmak adına elimizden geleni yaptık" sözleriyle açıklamasına başlayan takım kaptanımız Tayfun Türkmen "Sahada yürekli ve güzel bir mücadele vardı. Pozisyonlara girdik ancak bunları değerlendiremedik. Kazanmak istiyorduk. Fakat mücadelenin özellikle ikinci devre maçlarında kızıştığı Bank Asya 1.Lig'de alınan her puanın çok önemli olduğunun farkındayız. Artık iki maçı geride bıraktık. Dardanelspor maçını kazanarak yeniden bir seri başlatmak istiyoruz. İlk yarıdaki performansımızı tekrarlayarak şampiyonluk hedefimize ulaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.