Tayfun: Evimizde kazanmak istiyoruz

Tayfun: Evimizde kazanmak istiyoruz

Konyaspor’un takım kaptanı Tayfun Türkmen, teknik direktör Ziya Doğan’ın gelişinin takımın üzerinde olumlu bir etkiye neden olduğunu ve bunun sonucunda da Kocaelispor maçından galibiyetle ayrıldıklarını belirtirken, Hacettepe Spor karşılaşması

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan takım kaptanı Tayfun Türkmen, yaşanan teknik direktör değişikliğinin olumlu yansımasını Kocaelispor maçında herkesin gördüğünü söyledi.

Kaptan Tayfun Türkmen, “Uzun zamandır galip gelemenin üzerimizde ister istemez bir strese neden olduğu açıktı. Buna son vermek amacıyla çıktığımız maçta Kocaelispor’u 2-0 mağlup ederek moral bozukluğunu üzerimizden attık. Bu sonuç ilerleyen haftalar öncesinde bize moral oldu. Ziya hocamızın oyun anlayışı, heyecanlı yapısı takıma olumlu etkisini, kısa sürede de olsa gösterdi. Mücadele gücümüz bir kademe daha arttı. Kocelispor maçındaki mücadelenin üzerine koyarak, ligin sonunu en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Önümüzde Hacettepe Spor maçı var. Seyircimize, uzun zamandır kendi evimizde galibiyet armağan edemiyorduk, Pazar günü bunu hediye etmek istiyoruz. Takımdaki değişiklik, Hacettepespor maçında daha net bir şekilde görülecektir” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.