Tavuk Eti, Kuşbaşı Oldu Siyah Renkli Ambalaja Girdi

Tavuk Eti, Kuşbaşı Oldu Siyah Renkli Ambalaja Girdi

Balıkesir merkezli faaliyet gösteren Bupiliç, 5 yeni ürünü piyasaya sürüyor. Map teknolojisiyle hazırlanan siyah ambalajla taze tavuk etini tüketiciyle buluşturduklarını belirten Bupiliç Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkul, "Bundan böyle her iki ayda bir i.

Balıkesir merkezli faaliyet gösteren Bupiliç, 5 yeni ürünü piyasaya sürüyor. Map teknolojisiyle hazırlanan siyah ambalajla taze tavuk etini tüketiciyle buluşturduklarını belirten Bupiliç Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkul, "Bundan böyle her iki ayda bir iki yeni ürün çıkaracağız, az ilgi gören 2 ürünü raflardan çekeceğiz. Yüzde 100 tavuk göğsünden elde edilen kuşbaşıyı ambalajladık. Yeni ürünlerimizi kilo ve adet sayısına göre tüm ülkede aynı fiyattan satacağız." dedi.

    Bupiliç Ziyafet Serisi Bursa Almira Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. 1920’li yıllarda bir bakkal dükkanıyla ticari hayatına atılan Kula Grubu bünyesindeki Bu Piliç Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkul, 10 yıllık bir firma olmasına rağmen şirketin kanatlı grup sektöründe Türkiye’nin en büyük 10 firma arasındaki yerini aldığını söyledi. Taşeronlar dahil bin 700 kişinin çalıştığı Bupiliç’in günlük 170 ton et üretimi gerçekleştiğini anlatan Özkul, üretiminin yüzde 30’unu İran, Irak, Suriye, Libya, Çin’in de aralarında bulunduğu dünyanın değişik coğrafyalarında ki ülkelere ihracat gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

    BİR BUÇUK SENE MUTFAKTA DENEDİ, 5 YENİ ÜRÜN BULDU

    Bupiliç Ziyafet Serisi’nin 5 yeni ürünü hakkında da bilgi veren Onur Özkul, bir buçuk senedir mutfakta bizzat yaptığı denemelerden sonra ortaya çıkan 5 yeni lezzeti piyasaya sürdüklerini söyledi. Özkul, "Her geçen gün vakti sınırlanan insanlara mutfakta yemek hazırlamak için geçirecekleri zamanı kısaltacak, sağlıktan ve lezzetten kesinlikle ödün vermeyecek, fark oluştururken geleneksel tatlardan çok da uzaklaşmayacak, herkesin hazırlayabileceği kadar basit ve her evde bulunan aletlerle pişirilebilecek ürünler tasarladık. Ürünlerimizi en kaliteli haliyle ambalajlamak gerekirdi. Araştırmalarımız sonucunda ürünlerimizi piliç etini en net şekilde gösteren ama sektörde daha önce kimsenin kullanmaya cesaret edemediği siyah renk ambalaj üzerinde sergilemeye karar verdik. Oldukça hassas olan ürünlerimizi tazeliği ve hijyenini en iyi koruyacak map ambalaj teknolojisiyle paketledik. Ürünlerimizi tamamen göğüs etinden elde ettik. Sloganımızı da ‘kolay, çabuk, leziz’ olarak belirledik. Yemek hazırlamak hobim olmasına rağmen malzemeleri hazırlamak ölüm olmuştur her zaman. Ziyafet Serisi mutfaktaki işleri azaltıyor. Göğüs bonfileyi temizleyip, yağını ve sinirlerini ayıkladıktan sonra farklı kesimlerle, paketi açıp doğrudan yapacağınız yemeğin içine koyabileceğiniz hale getirdik." diye konuştu.

    20 ÇEŞİT ÜRÜNÜMÜZ VAR, HER 2 AYDA 2 ÜRÜN DAHA GELİŞTİRECEĞİZ

    Yeni ürünleri ambalajından çıkarıp tavaya döküp hiçbir şey ilave etmeden pişirilebildiğine dikkat çeken Onur Özkul, domates, patates, soğan, sarımsak gibi mutfakların vazgeçilmez çeşnilerinin piliçle buluştuğunu söyledi. Özkul, yeni ürünlerde sofraların vazgeçilmezi soya, köri, soslarının bulunduğunu açıkladı.

    Tavuk etinden elde edilen 20 ayrı çeşit olarak hizmet verdiklerini vurgulayan Özkul şunları kaydetti: "Pazartesi günü itibariyle ‘göğüs kuşbaşı, inceltilmiş bonfile, lokum, baby şiş, schnitzel’ olarak geliştirdiğimiz 5 yeni ürünümüz piyasaya çıkıyor. İki ayda bir yeni 2 ürünümüzü piyasaya sunacağız. Piyasada az ilgi gören 2 ürünümüzü de raflardan çekeceğiz. Ülke genelinde 28 bayiimiz, 6 bölge müdürlüğümüz var."

    MANGAL SEZONU ÖNCESİ ZAM VAR MI?

    Son yıllarda yapılan tanıtım faaliyetleriyle birlikte Türkiye’de halen kişi başına tavuk eti tüketiminin 21 kilo olduğunu anlatan Onur Özkul, yaklaşan mangal sezonu öncesi zam olup olmayacağı yönündeki soruyu da cevaplandırdı. Maliyet artışı ve piyasadaki arz talebe göre tavuk fiyatlarının değişkenlik gösterebileceğini belirten Özkul şöyle devam etti: "Ülkemizde yaz aylarında tavuk tüketimi yüzde 25 oranında artıyor. Mangal sezonu zam olup olmayacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek doğru değil." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.