Taşkentliler festivalde buluştu

Taşkentliler festivalde buluştu

Taşkent Kaymakamlığı ve Taşkent Belediyesince Düzenlenen, Başbakanlık Tanıtım Fonu tarafından desteklenen ''Taşkent Turizm ve Kiraz Festivali” gerçekleştirildi

Taşkent Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve kiraz festivali yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa Taşkent Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, AK Parti Konya Milletvelleri Uğur Kaleli ve Hüsniye Erdoğan, Hadim Belediye başkanı Ahmet Hadimioğlu, Garnizon Komutanı Nevzat Altunkaynak, İlçe Emiyet Müdürü Osman Şen ve davetlilerin yanı sıra Taşkent halkı yoğun ilgi gösterdi.Bölgenin en büyük festivallerinden biri olan Taşkent Turizm ve Kiraz Festivali, Mihrap Parkından Mehteran eşliğinde Festival alanına yürüyüş ile başladı. Çeşitli gösteriler ve yemek ikramı ile devam eden program protokol konuşmaları ile devam etti.
 
g.jpg
 
Program çerçevesinde konuşma yapan Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı şu ifadelere yer verdi: “Bizler 1,5 yıldır Taşkent için var gücümüzle, gece gündüz çalışıyoruz. Devraldığımız dönemden çok daha ileri bir noktaya geldi. Üstelik bunu 1,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde başardık. İstiyoruz ki, Taşkent hak ettiği tüm güzelliklere kavuşsun. Bu zaman zarfında bunları başardık ve bundan sonrada yapmak istediğimiz çok hizmet, uygulamayı düşündüğümüz pek çok proje var. Bunlardan bir tanesi de Taşkent’i Kiraz ve Cazibe Merkezi yapmak. Bizler bu toprağın evladıyız ve bu toprağa hizmet etmeliyiz. Bizim en güzel örneğimiz Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur.”
 
11707754_844475352303427_3449029362270509289_o.jpg
 
Protokol konuşmalarının ardından sahne alan Türk Hal Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz, birbirinden güzel Türküleri ile katılımcıları coştururken program gece geç saatlerde havai fişek gösterisi ile sona erdi.
merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.