Taşkent galibiyetle deplasmanda  tanıştı

Taşkent galibiyetle deplasmanda tanıştı

Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Taşkentspor, ligin üçüncü haftasında Sarayönüspor’u, deplasmanda 2-1 mağlup ederek, ligde galibiyetle deplasmanda tanıştı.

3.HAFTA SONA ERDİ

Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda 3.hafta maçlarını sona erdi. Ligde mücadele eden Taşkentspor ligde ilk haftayı Cihanbeyli Belediyespor mağlubiyetiyle açarken, ikinci haftayı bay olarakgeçti. Taşkentspor ligin üçüncü haftasında ise Sarayönüspor ile deplasmanda karşılaştı. Zorlu geçenkarşılaşma sonunda Taşkentspor rakibi 2-1 mağlup ederek haftayı hem üç puan ile kapattı. Hem de galibiyetle deplas manda tanışmış oldu. Taşkentspor antrenörü Talat Yıldırım, “ Ligin üçüncü haftasında Sarayönü deplasmanında ortaya koyduğumuz güzel futbol sonucunda üç puan ile tanıştık.Bu başarımızı bundan sonrada devam ettirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞABİLİRİZ

Taşkentspor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ise “ Taşkentspor olarak hedefimiz Konya gençliğine spor yaptırmaktır. Bunun yanı sıra da hedefimiz olan bir üst kümeye yükselmektir. Zorlu Sarayönü deplasmanında aldığımız galibiyet bizleri ilerisi için umutlandırmıştır. İnşallah lig sonunda hedefimize ulaşmış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.