Tarım Kredi Marketleri 100 liraya sucuklu yumurta satıyor!

Tarım Kredi Marketleri 100 liraya sucuklu yumurta satıyor!

Türkiye'de market kampanyalarını vatandaş yakından takip ediyor. Son gelişmeyle Tarım Kredi Marketleri'nin 100 liraya sucuklu yumurta satması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye genelinde indirim yaparak kampanyalı satışla vatandaşa hizmet veren onlarca zincir marketin varlığını herkes biliyor. Söz konusu marketlerde yapılan indirim kampanyalarını herkes yakından takip ediyor.

kampanya-marketleri.jpg

İndirim kampanyalarının bu kadar yakından takip edilmesinin gerekçesi ise düşen alım gücü. Türkiye'de son yıllarda yaşanan ekonomik kriz ile vatandaşın alım gücü ciddi anlamda düştü. Gıda fiyatlarında yaşanan fiyat artışı zirveyi görürken diğer ürünlerde de dev zamlar hayata geçirildi.

indirimler-market.jpg

Maliyet artışı gerekçesi ile yapılan zamlar maliyetler düşse bile geri alınmadı. Vatandaş markete giderken korkar hale geldi çünkü en temel ihtiyaçlardan oluşan bir poşetlik alışveriş bile 1000 lirayı buluyor. Bu soruna nasıl çözüm bulunacak derken Tarım Kredi Marketleri kuruldu.

tarim-kredi-indirimleri-dev.jpg

Bu marketlerin amacı piyasadaki enflasyonu düşürmekti. Tarım Kredi Marketleri kurulduğu günden bu yana her hafta onlarca üründe indirim kampanyası düzenledi. Bahsi geçen ürün indirimlerine vatandaşın yoğun ilgisi oluyor.

500 liralık alışverişte bile vatandaş 50 lira civarında tasarruf edebiliyor. Tarım Kredi Marketleri zaman zaman farklı kampanyalara da imza atıyor.

sucuklu-yumurta.jpg Son olarak sucuklu yumurta satmaya başlayan Tarım Kredi herkesi şaşırttı.

sucuklu-yumurta-kampanyasi.webp200 gram sucuk ve 15 tane yumurtayı paket halinde satışa sunan Tarım Kredi, fiyatı ise 100 lira olarak belirledi.

tarim-kredi-sucuklu-yumurta-100-lira.jpg

Sucuklu yumurta kampanyası da yoğun ilgi gördü ve kısa sürede yüzlerce paket sucuklu yumurta satıldı. Bunun dışında Tarım Kredi Marketleri'nin indirim yaptığı onlarca ürün var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum