Tarihçi-yazar Mustafa Armağan Başkentli Okurlarıyla Nt’de Buluştu

Tarihçi-yazar Mustafa Armağan Başkentli Okurlarıyla Nt’de Buluştu

Tarihçi-yazar Mustafa Armağan NT Mağazaları’nın Kızılay Şubesi’nde okuyucularıyla buluştu. Kitaplarını imzalayıp, okuyucularla sohbet eden Armağan’a büyük ilgi gösterildi. Armağan, ‘Cumhuriyet Efsaneleri’ isimli son kitabı üzerine...

Tarihçi-yazar Mustafa Armağan NT Mağazaları’nın Kızılay Şubesi’nde okuyucularıyla buluştu. Kitaplarını imzalayıp, okuyucularla sohbet eden Armağan’a büyük ilgi gösterildi.

Armağan, ‘Cumhuriyet Efsaneleri’ isimli son kitabı üzerine konuştu. Cumhuriyet dönemi tarihiyle ilgili bilgiler veren Armağan, bilinen pek çok olayın ya doğru olmadığını ya da aslının farklı olduğunu söyledi. Armağan’a okuyucular tarafından en çok Nutuk, Erzurum ve Sivas Kongreleri ile Cumhuriyet’in ilanından sonraki Türkiye tarihi üzerine sorular sordu. Sorulara cevap veren Armağan, "Tarihi birtakım olayların derinine indiğimizde pek çok başka gerçekleri içerdiğini görüyoruz." dedi.

NT Kızılay Mağaza Yöneticisi, Mustafa Çalışyurt, her ay önemli bir yazarı okuyucularla buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Başkent’te kitap okurunun imza günlerine büyük ilgi gösterdiğini belirten Çalışyurt, "Ankara İstanbul’a göre kitaba, yazara, kültür sanat etkinliklerine daha aç olduğu için burada yapılan faaliyetler de daha çok okur topluyor. Mustafa Armağan hocamıza gösterilen ilgi de şaşırtıcı değil." şeklinde konuştu.

Kitaplarını imzalayan Armağan, okurlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.