Tarakçı: Süper Lig için en iddialı takımlardan biriyiz

Tarakçı: Süper Lig için en iddialı takımlardan biriyiz

Çok iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ve Bucaspor ile oynanacak 1.hafta maçı için çalışmalara yeniden start verdiklerini ifade eden tecrübeli kaleci Kaya Tarakçı, başarılı bir sezon geçi

Çok iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ve Bucaspor ile oynanacak 1.hafta maçı için çalışmalara yeniden start verdiklerini ifade eden tecrübeli kaleci Kaya Tarakçı, başarılı bir sezon geçirip Süper Lig hedefine ulaşmak istediklerini belirtirken, Süper Lig için en iddialı takımlardan biri olduklarını söyledi.

Konya, Isparta Davras ve Bolu’dan oluşan üç etaplık sezon başı kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirten Kaya Tarakçı, “Özellikle Isparta Davras ve Bolu kampları yüksek tempoda çalışmaların yapıldığı ve hazırlık maçlarının oynandığı faydalı bir çalışma dönemi oldu. Takımımızın en büyük ve önemli özelliği üst düzeyde olan arkadaşlık ve inanılmaz bir birliktelik. Gerçekten buraya gelirken az da olsa uyum konusunda çekincelerimiz vardı. Ancak geldikten sonra karşılaştığımız ortam, arkadaşlık bizim bu konuda yanılmamıza neden oldu. Bu birliktelik, arkadaşlık bizim uzun lig maratonunda rakiplerimize göre en önemli avantajımız olacak. Artık önümüzde ilk lig maçına kadar yaklaşık 2 haftalık bir süre var. Bu nedenle çalışma tempomuz kamp dönemlerine göre biraz düştü. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirip lige iyi bir başlangıç yapmak ve devamını da getirerek Torku Konyaspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşımak istiyoruz. Tüm takım olarak bu inanca sahibiz. Bunun olması adına sahada terimizin son damlasına kadar mücadelemizi yapacağız. Belki bazıları için erken olarak düşünülebilir ama; bizim için Süper Lig yolunda en iddialı takımlardan biri olduğumuzu seslendirmemiz için vakit erken değil. Bunu herkesin bilmesinde fayda var” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.