Taraftarın skubic sevgisi bitmiyor

Taraftarın skubic sevgisi bitmiyor

Konyaspor'un efsane futbolcusu Nejc Skubic'e olan sevgi ve ilgi hiç azalmıyor. 2,5 yıl önce futbolu bırakma kararı alan Sloven futbolcu, Konyaspor ile olan bağını da hiç kopartmadı. Skubic, kulübün scout danışmanı görev yapmaya devam ediyor

Yeşil-Beyazlı formayı 6,5 yıl boyunca başarıyla terleten Konyaspor’un efsane sağ beki Nej Skubic, Konyaspor'a hem 1 Ziraat Türkiye Kupası hem de 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu kazandıran isimlerden biri oldu. Anadolu Kartalı'nda tam 254 maça çıkan tecrübeli sağ bek, 19 gol ve 30 asistlik bir performans sergileyerek taraftarın gönlünde taht kurdu. Sloven futbolcu sadece futbolu ile değil örnek kişiliği ve karakteri ile de Konyaspor taraftarının sevgisini ve saygısını kazandı. Geçtiğimiz yıllarda futbol kariyerine sonlandırmasına rağmen Konya’ya ailesiyle maç izlemeye gelen Nejc Skubic, Konyaspor’a hizmet etmeye devam ediyor.

whatsapp-image-2024-10-06-at-16-17-30-1.jpeg

FUTBOLU BIRAKTI KONYASPOR’U BIRAKMADI

Süper Lig'in en skorer sağ beklerinden biri olarak anılan Skubic, 32 yaşında aktif futbolculuk kariyerine son verdi. Ancak Konyaspor'dan kopmadı ve futbola vedasının ardından kulüpte Profesyonel Futbol ve Scout Danışmanı olarak görev almaya başladı.

TARAFTARLARLA MAÇ ÇIKIŞI HASRET GİDERDİ

Geçtiğimiz günlerde Konyaspor'un Eyüpspor ile oynadığı maçta kulübede yer alan Skubic, Konyalı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Taraftarların fotoğraf taleplerini geri çevirmeyen efsane isim, maç öncesi birçok taraftarla bol bol fotoğraf çektirerek büyük sevgi gösterilerine kayıtsız kalmadı. Konyaspor camiasının unutulmaz efsanelerinden biri olan Nejc Skubic, saha içinde olduğu kadar saha dışında da yeşil-beyazlı taraftarların kalbinde yer almaya devam ediyor.

whatsapp-image-2024-10-06-at-16-17-30.jpeg

SKUBİC: KONYA BİZİM İKİNCİ EVİMİZ

Futbol kariyerindeki başarıyı Konyaspor’a borçlu olduğunu her fırsatta dile getiren Skubic, önceki yıllardı yaptığımız röportajlarda şunları söylemişti: “Konya benim ve ailem için çok önemli bir şehir. Konya’yı evimiz gibi görüyoruz. Burada dostlarımız var. Konyaspor bizim hayatımızda dönüm noktası olan bir kulüp. Konya ile bağımızı hiçbir zaman koparmayacağız. Konya’ya her yıl ailemle birlikte geleceğiz.” Skubic, verdiği sözü tuttu ve her yıl Konyaspor’un maçlarını izlemek için Konya’ya gelmeye devam etti. Futbolcu olarak geldiği Konyaspor’da kariyerini sonlandıran Skubic, son bir yıldır ise Konyaspor’da Scout danışmanı olarak hizmet veriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.