Taraftardan sessiz tepki

Taraftardan sessiz tepki

Pazar günü oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup 23.hafta mücadelesinde temsilcimiz Akşehirspor evinde Akdeniz temsilcisi Anamur Belediyespor'u ağırladı. Maçta gülen taraf Akşehirspor oldu.

Pazar günü oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup 23.hafta mücadelesinde temsilcimiz Akşehirspor evinde Akdeniz temsilcisi Anamur Belediyespor'u ağırladı. Maçta gülen taraf Akşehirspor oldu. Akşehirspor, 10 kişi kaldığı mücadelede Tolga Yılmaz, Levent Demiray ve Muhammed Sak'ın attığı gollerle Anamur Belediyespor'u 3-0 yendi. Maçın seyircisiz oynanmamasına rağmen stadda sessizliğin hakim olması herkesi şaşkına uğrattı. Akşehirspor'un taraftar grubu Kırmızı Sokak, maçlarda yönetime tepki göstermek amacıyla sessiz kalma kararı aldı. Nasrettin Hoca Stadyumu'nun tribünlerin de yerlerini alan taraftarlar 90 boyunca sessiz kaldı.

TAKIMIN YANINDA, YÖNETİMİN KARŞISINDAYIZ

Maçtan sonra neden sessiz kaldıklarını açıklayan Akşehirspor Kırmızı Sokak Taraftar Grubu yöneticileri, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup'ta ilk yarıyı liderin 3 puan gerisinde kapatmalarına rağmen gerçekleşen başarısızlığa karşı tribünlerde yönetime tepki niyetine sessiz kalma kararı aldıklarını açıkladı. Kırmızı Sokak Taraftar Grubu yöneticileri şu şekilde konuştu: "İlk yarıyı liderin 3 puan arkasında bitiren takımımızın bu duruma nasıl geldiğini herkesten hesabını soracağız. Biz bundan sonra sadece takımın arkasındayız. Akşehirspor yönetiminin ise karşısındayız. Yönetim devre arasına kadar iyi giden bir takımın teknik direktörü olan Faruk Temel ile devre arasında yolları ayırdı. Yönetimin Faruk hoca ile yolları ayırmasının sebebi ise hocanın takıma takviye yapmak istemesi. Yönetim hoca ile yolları ayırıp şampiyonluk istemeyerek takımı küçültmeye gitti. Yönetime hoca ile neden yolları ayırdığını sorduğumuz da ise bize hocanın paragöz ve kaprisli bir hoca olduğunu belirttiler. Bunu gerekçe göstererek bizi şampiyonluğa ulaştıracak Faruk Temel ile yolları ayırdılar. Biz de buna kendimiz bildiğimiz gibi yönetime inandık. Daha sonra bunun bir yalan fiyaskosu olduğunu öğrendik. Yapılan tüm oyunlar 3.lige şampiyonluğa oynayan bir takımın teknik direktörü olan Faruk Temel'i karalama kampanyasıdır. Bundan önce olduğu gibi takımımıza küsmeyeceğiz. Tribünlerde yerimizi alacağız. Bizim tepkimiz takıma değil yönetime. Yönetimimize olan tepkimizi statta sessiz kalarak göstereceğiz."

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.