Taraftardan destek hazırlığı

Taraftardan destek hazırlığı

Atiker Konyaspor taraftarı yeni sezon öncesinde takımını saha içi ve saha dışında desteklemeye hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlı ekip sevdalıları yeni yöntemin yaptığı olumlu çalışmalarla yeni sezona umutlu bakıyor. Taraftar storenin takıma devredilmesiyle birlikte yapacağı alışverişlerle kulübüne mali anlamda da destek olacak

Atiker Konyaspor taraftarı her an takımına verdiği destekle yeşil-beyazlı camianın yakaladığı başarılarda pay sahibi oldu. Takımını her platformda destekleyen Konyaspor sevdalısı taraftarlar şahsa ait olan storenin kulübe devredilmesini istiyordu. Hilmi Kulluk Başkanlığındaki yeni yönetim bu konuyu çözerek büyük bir işe imza attı. Storedan aldığı ürünlerin direkt kulübün kasasına gideceğini öğrenen yüzbinlerce Konyaspor taraftarı yeni sezon öncesinde takımına mali anlamda da katkı sağlamaya hazırlanıyor. Maddi ve manevi anlamda takımını asla yalnız bırakmayan Anadolu Kartalının vefakar taraftarları yaşanan olumlu gelişmeler sonucunda yeni sezona umutla bakmaya başladı. Geçtiğimiz sezon yaşanan kötü günlerin ardından yapılan genel kurul sonrası göreve gelen yeni yönetim taraftarın beklentilerine cevap vererek gelecek için yeşil-beyaz sevdalılarını umutlandırdı.

TARAFTARLAR FORMA SATIŞINI BEKLİYOR

Yılan hikayesine dönen Konya Store konusunda taraflar anlaşma sağladı ve aylardır devam eden bu sorun çözüme kavuşturuldu. Buna göre, yeşil-beyazlı kulüp, Konya Store’u bünyesine bedelsiz olarak katacak. Taraftarın merakla beklediği bu sorunun çözülmesinin ardından Anadolu Kartalı’nda gözler yeni sezon formalarına çevrildi.

Basımı gerçekleşen ve oyuncuların tanıtacağı yeni sezon formaları Ağustos ayının ilk haftasında Atiker Konyaspor tarafından işletilecek Konya Store mağazalarında yerini alacak. Resmi açıklamanın ardından yeşil-beyazlı taraftarların Konya Store mazağalarına büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip, lisanslı ürün satışında bu sezon patlama bekliyor. Özellikle sezonun ilk maçında iç sahada oynanacak Erzurumspor maçında kulübe ciddi bir gelir bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum