Taraftar yeni transferleri merak ediyor

Taraftar yeni transferleri merak ediyor

Geçtiğimiz sezon yapılan transferlerden büyük bir hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar bu sezon yapılan transferlerin performanslarını merak ediyor.

Şuana kadar en fazla stoper Uğur Demirok’u izleme şansı bulan Atiker Konyaspor taraftarı diğer transferleri milli maç arasının ardından oynanacak maçlarda görmek istiyor. Geride kalan haftalarda sadece  Fallou Diagne ve Ertuğrul taşkıran forma giymedi. Diğer isimler ise az da olsa süre alma şansı yakaladı.

Atiker Konyaspor’da Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 4 haftada 19 farklı oyuncu şans buldu. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkların yanı sıra teknik direktör Rıza Çalımbay’ın kadroda yaptığı rotasyonla beraber kadronun önemli bir kısmı geride kalan haftalarda forma giydi. Anadolu Kartalı’nda ilk 4 haftada, Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay, Ali Turan, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Yevhen Opanasenko, Marko Jevtovic, Volkan Fındıklı, Wilfred Moke, Jens Jonsson, Deni Milosevic, Moryke Fofana, Ömer Ali Şahiner, Vedat Bora, Paolo Hurtado, Abdou Razack Traore, Mustapha Yatabare ve Adis Jahovic forma giyen isimler oldu.

Atiker Konyaspor’da kaleciler Ertuğrul Taşkıran ve Mücahit Atalay’ın yanı sıra tedavisi süren Hırvat stoper Petar Filipovic ve Fallou Diagne, Amir Hadziahmetovic, Musa Araz ve Mücahit Can Akçay şu ana kadar ligde hiç süre almadılar.

FENERBAHÇE HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’de 5.hafta maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek Atiker Konyaspor, dün sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular katılmazken, Moryke Fofana, Mustapha Yatabare ve Fallou Diagne takımdan ayrı olarak fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde bir süre koştuktan sonra tesislere geçti.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan 5’e 2 ile devam eden antrenmanda oyuncular tempolu koşu çalışması yaptı.
Antrenman şut ve gol çalışması ile sona erdi. Kaleci Ertuğrul Taşkıran’ın koruduğu kaleye şut çeken Konyasporlu oyuncuların attığı güzel goller dikkat çekti.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.