Tam da birlik zamanı

Tam da birlik zamanı

Konyaspor, Beşiktaş maçında galibiyet hedefliyor. Mustafa Düzkaya: Beşiktaş maçından mutlak puan alacağız

Ankaragücü galibiyetiyle moral kazanan yeşil-beyazlı camiada tam da birlik ve beraberlik zamanı. Yeşil-beyazlı yönetici, teknik adam ve futbolcular şehirden destek bekliyor. Konyaspor, Turkcell Süper Ligi’nin 19. haftasında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Beşiktaş maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Konyaspor’da moraller iyi. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, 8 hafta aradan sonra geçen hafta aldıkları Ankaragücü galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Ankara’da iyi bir mücadeleden sonra takımda yaşadığımız pozisyona girememe sıkıntımızı aşmış göründük. Bu nedenle haklı bir galibiyet aldık. Tabi bu galibiyetle kalmamamız gerekiyor. Bundan sonrası da bizim için çok önemli. Bu hafta kendi sahamızda Beşiktaş ile karşılaşacağız. Ankaragücü maçında alınan galibiyetin moraliyle bu maça hazırlanıyoruz.

Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla Beşiktaş maçından mutlak puan alacağız. Beşiktaş maçından galip ayrılırsak futbolcularımıza farklı bir prim uygulayacağız” dedi. Kadro dışı bırakılan Fahri Tatan’ın başka bir kulübe gidemediğini ifade eden Düzkaya, “Devre arası transfer döneminde kiralık olarak birkaç kulüp ile görüştük. Fakat bu transfer gerçekleşmedi. Fahri nihayetinde Konyaspor’un futbolcusudur. Şu anda PAF takımıyla antrenmanlarını sürdürüyor. Ama önümüzdeki günlerde Fahri için farklı bir gelişme olabilir” şeklinde konuştu. Sakatlığı bulunan Erdal Kılıçarslan’ın Almanya’daki ameliyatının iyi geçtiğini söyleyen Düzkaya, bu oyuncunun 2 hafta sonra antrenmanlara başlayacağını söyledi.
BULAK’TAN ‘KANSER’ YALANLAMASI
Konyaspor’un sezon başında Gaziantepspor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Erdal Kılıçaslan hakkında, bazı basın organlarında yer alan ‘Kanser’ haberleri ile ilgili konuşan teknik direktör Giray Bulak, “Çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Erdal’ın sadece küçük bir sakatlığı var. Tedavi olup aramıza dönecek” dedi.
Özellikle yerel medyada, yeni sezon için Gaziantepspor’dan transfer edilen ve Konyaspor’da 16 Süper Lig ve 4 Fortis Türkiye Kupası olmak üzere toplam 20 maçta görev alan, 2 gol atan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Erdal Kılıçaslan’ın, testis kanseri olduğu yolunda haberler çıktı.
Ankaragücü karşılaşmasında kadroya alınmayan ve Almanya’ya tedavi için giden Erdal’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren teknik direktör Giray Bulak, genç oyuncunun kanser olduğu yolundaki haberleri spekülasyon olarak değerlendirdi.
Erdal’ın kasığında küçük bir sakatlık olduğunu ve yakın bir zamanda yeniden takıma katılacağını söyleyen Bulak, “Erdal’ın küçük bir sakatlığı var. Almanya’ya kendisini tedaviye gönderdik. Çeşitli spekülasyonlar yaratılıyor. Ama bu sağlık sorunu sakatlıkla ilgili. Yaklaşık 10-15 gün içerisinde tedavisini bitirip aramıza katılacak. Sadece küçük bir kasık problemi var. Onu gördüğü tedavi sonrası atlattıktan sonra da tekrar aramızda olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.