‘Talepler önemli’

‘Talepler önemli’

Seçim çalışmalarına katılan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için kıymetli. Halkımıza hizmet ediyor ve halkımız için çalışıyoruz” dedi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ile bir araya gelen Hasan Kılca, Mehmet Genç, Mustafa Hakan Özer ve teşkilat mensupları daha sonra Konya Ticaret Borsası çalışanlarını da ziyaret ederek 14 Mayıs için destek istedi.

TENEKECİLER SANAYİ SİTESİ’NDE ESNAFLA BULUŞTU

AK Partililer daha sonra Konya Ticaret Odası ziyaretinin ardından Tenekeciler Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi. Başkan Hasan Kılca ile beraberindeki teşkilat mensupları, esnafın bölgeyle ilgili talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

Başkan Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hasan Özer, Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker’i de ziyaret etti. Daha sonra Karatay Büro Mobilyaları Sanayi Sitesi’ne gidildi. Kılca, Altunyaldız ile beraberindeki teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı için destek istedi.

14 MAYIS YENİ BİR ZAFER GÜNÜ OLACAK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğunu aktardı. Kılca, “Hemşehrilerimizle istişareye büyük önem veriyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için kıymetli. Halkımıza hizmet ediyor ve halkımız için çalışıyoruz. Ülke olarak 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçim yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, adaylarımıza ve Cumhur İttifakımıza destek istiyoruz. 14 Mayıs’ın partimiz ve ülkemiz için yeni bir zafer günü olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.