Takımla gurur duyuyorum

Takımla gurur duyuyorum

Teknik adam Yılmaz Vural, 1-1lik Sivasspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada işini seven insanlarla birlikte olduğunu ve takımla gurur duyduğunu söyledi

Teknik adam Yılmaz Vural, 1-1’lik Sivasspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada işini seven insanlarla birlikte olduğunu ve takımla gurur duyduğunu söyledi. Çalımbay ise, kazanmak için elerinden geleni yaptıklarını söyledi

 

Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, işini seven, işine sadık bir oyuncu grubuyla çalıştığını, takımıyla gurur duyduğunu söyledi. Vural, 1-1 sona eren Sivasspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın orta hakemini eleştirerek, ligde hakem hataları ile bir puan bile almadıklarını ancak onlarca puan kaybettiklerini iddia etti. Bu maçın son dakikalarında da maçın orta hakeminin hatalı bir kararıyla galibiyetten olduklarını öne süren Vural, “Takımımla gurur duyuyorum. İşine sadık, işini seven bir grupla çalışıyorum. Buradan büyükşehir belediyesine, valiye sesleniyorum, lütfen takıma sahip çıksınlar. 17 oyuncumuz var, hepsini takımda tutsunlar. Seneye bu takım yeniden Süper Lig’de” dedi.

Kendisinin de seve seve Konya’da kalıp, takımın yeniden Süper Lig’e çıkmasına yardımcı olacağını dile getiren Vural, “Burada kalmak istiyorum. Ancak oyuncuların tamamı takımda kalmalı ve 30 milyon lira olan borç sıfırlanmalı. Kulübün 1 lira borcu kalmayacak. Konya istesin, yarın bu borcu sıfırlar. Yeter ki bu organizasyon yapılsın” diye konuştu. Konyasporlu futbolcu Peter Grajciar da son dakikalarda kendi kalelerine attıkları şansız bir golle maçı kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ise iki takımın da rahat bir maça çıktığını ve kazanmak için oynadığını belirtti. İlk yarı çok sayıda pozisyon bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini ifade eden Çalımbay, “İkinci yarı ise Konyaspor pozisyonlar buldu. Ancak biz de maçtan kopmadık. Son saniyede de olsa golümüzü bulduk. Bugüne kadar sıkıntılı günler geçirdik. Ben takımımı kutluyorum. Konya takımının da yeniden Süper Lig’e çıkacağına yürekten inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum” dedi. Ligin son haftasında şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti: “Türkiye’nin gündeminde olacak bir maça çıkacağız. Bu maçı bize yakışır şekilde bitireceğiz. Bu haftaki maçlardan sonra belki de ligin kaderini belirleyecek maçı biz oynayacağız. Kendimize yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Fenerbahçe’ye karşı kazanmak için oynayacağız. Elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz.” Sivassporlu Sedat Bayrak da iyi bir maçın sonucunda deplasmanda bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.