Takımıma güveniyorum

Takımıma güveniyorum

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü geride kalan iki haftada puan alamadıklarını ancak ilerleyen haftalarda toparlanacaklarını ve takımına güvendiğini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor’da 2 haftada alınan mağlubiyetler takımın moralini bozdu. İki maçı da 1-0 ‘lık skorlarla kaybeden yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarında geride kalan sezonun başlangıcı yaşanır mı ? Acaba  korkusu sardı.

BAYSANGUR UMUTLU KONUŞTU

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur alınan bu yenilgilerin taraftarları tedirgin etmemesini bir galibiyetle her şeyin düzeleceğini ifade etti. Baysangur, “  Lige iyi başlamamış olabiliriz. 2 hafta üst üste yenilgiler almış olabiliriz.  Ancak henüz ligin başı ve bunu telafi edecek şansımız imkanımız var. Önemli olan bu yenilgi sürecini fazla uzatmamak. Biz de  genç ve iyi bir takımız, 3-4 maç üst üste kazanarak bu yenilgileri unutturabiliriz. Bunu başaracak gücümüz var ve yavaş yavaş daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu potansiyeli kendimizde görüyoruz” diye

ŞANSSIZDIK

Abdurrahman Baysangur geride kalan iki haftada da şanssızlıklar yaşadıklarını ifade etti. Baysangur: “ Üzerimizde bir kısmetsizlik var,  ilk iki maçta da şanssızlıklar yaşayarak maç kaybettik. Fethiyespor karşısında da İstanbulspor karşısında da  iyi oynayıp, pozisyonlara girdik ama final paslarında  maalesef sıkıntılar yaşıyoruz.  İki karşılaşmada da ilk golü biz atmış olsak karşılaşmaları 3-4 farklı bir sonuçla kazanacağız” açıklamasında bulundu.

ORDUSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Anadolu Selçukspor sezonun 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı Cumartesi günü oynayacak. Anadolu Selçukspor bu maçın ardından ise hafta içi  Ziraat Türkiye Kupası eleme maçı oynayacak.

KUPA MAÇI ÇARŞAMBA GÜNÜ

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakalarının programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Anadolu Selçukluspor’un Kastamonuspor 1966 takımı ile oynayacağı maçın tarihi 23 Eylül Çarşamba olarak açıklandı. Maçın başlama saati ise 14.00.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.