Taekwondonun efsane ismi  Kayhan Aytar vefat etti

Taekwondonun efsane ismi Kayhan Aytar vefat etti

Taekwondo sporunu Konya’ya sevdiren hocaların hocası aynı zamanda emekli coğrafya öğretmeni olan Kayhan Aytar 79 yaşında vefat etti.

Kayhan Aytar’ın vefatı spor camiasında üzüntüyle karşılandı. Merhum Kayhan Antar’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’na defnedilecek. Merhaba Gazetesi olarak merhum Kayhan Aytar’a Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

kayhan-aytar4.jpg

7. DAN SİYAH KUŞAK SAHİBİYDİ

Kayhan Aytar’ın vefatı nedeniyle Türkiye Taekwondo Federasyonu da bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Türk Taekwondosunun kurucularından ve duayen isimlerinden Kayhan Aytar Hocamız 79 yaşında vefat etti. Ülkemizde taekwondonun kurulmasında ve yaygınlaştırılmasında büyük emekleri olan Kayhan Aytar, milli takım antrenörlüğü ile uluslararası hakemlik görevlerini yerine getirmişti. 7. Dan siyah kuşak sahibi olan Aytar, Federasyonumuz yönetiminin yanı sıra birçok kurulda da görev yapmıştı. Sporculara, öğrencilere, hakemlere ve antrenörlere baba şefkatiyle yaklaşan, iyilik timsali Kayhan Hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Kaynak:İbrahim Büyükeken

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum