T.Konyaspor'da hedef “65” puan

T.Konyaspor'da hedef “65” puan

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile sezona başlayan Torku Konyaspor'da çıkış sürüyor.

YENİLMEZLİK 15'E ÇIKTI

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile sezona başlayan Torku Konyaspor'da çıkış sürüyor. Hem ligde hem de kupada koşar adımlarla, ama sağlam adımlarla hedeflerine ilerleyen yeşil-beyazlılar, ligin 25. haftasında Gaziantepspor'u Holmen'in golüyle 1-0 yenerek çıkışını sürdürmüştü.  Temsilcimiz, hem ligde hem de kupada yenilmezliğini 15'e çıkararak da  taraftarlardan ve futbolseverlerden büyük bir teveccüh aldı.

 EN AZ YENİLEN 3. TAKIMIZ

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenen Torku Konyaspor, oynadığı 25 lig maçında 13 galibiyet, 7 beraberlik ve mağlubiyet alarak 46 puan elde ederek, tarihi bir başarıya da imza atmış oldu. Lig'de beşiktaş ve Fenerebahçe'den sonra 5 yenilgi ile an az yenilgiyi alan Torku Konyaspor, puan cetvelinde 3. sırayı alarak Avrupa kupalarına katılma noktasında da iddialı olduğunu gösteriyor. 

HEDEF 20 PUAN KAZANMAK

Avrupa kupalarına katılmak için şiddetle puana ihtiyacı olan ve bunun için de son derece kararlı olan Torku Konyaspor'da hafta sonunda oynanacak olan başakşehirspor maçından da galibiyetle ayrılması beklenirken, yeşil-beyazlı ekibin bu maça özel bir taktikle çıkacağı ve 4-0'ın rövanşını alacağı öğrenildi. Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor'un kalan 9 maçtan 20 puan alması ve  yeşil-beyazlı takımın 65-66 puanla ligi tamamlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.