Syla Konyaspor’da

Syla Konyaspor’da

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, Bucaspor maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, ön libero Kanfory Syla ile anlaşma sağladı ve dün biri yıllık sözleşme imzaladı

Konyaspor’da, 11 Eylül Cumartesi günü iç sahada oynanacak Bucaspor maçına hazırlıkları iki günlük izinin ardından önceki akşam yapılan çalışmayla başladı. Gaziantepspor maçının ardından verilen iki günlük izin sonrası Pazartesi günü öğleden sonra tesislerde toplanan yeşil-beyazlılar, akşam da Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde haftanın ilk antrenmanına çıktı. Çalışmaya Emrah Eren ve Erdal Kılıçaslan ile Ümit Milli takımlarda bulunan Serkan Şahin, Ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Borek Dockal ve Mahamoudou Kere katılmazken, sakatlıkları bulunan Peter Grajciar ve Burak Karaduman takımdan ayrı çalıştı.
DÜN ÇİFT ANTRENMAN VARDI
Gaziantepspor karşılaşmasında ilk 11’de görev yapan oyuncular, koşu çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan ve gruplar halinde yapılan koşu çalışmasının ardından top tekniğine dayalı bir antrenman yaptılar. Çalışma, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmanı başkan Bahattin Karapınar, ikinci başkan ve mali işler sorumlusu Harun Aydın ile as başkanlardan İlker Özkan da izledi.
Kartallar dünü ise çift antrenmanla geçirdiler. Tatlıcak tesislerinde sabah kondisyon ağırlıklı yapılan antrenmana Milli takımlarda bulanan Serkan Şahin, Borek Dockal ve Mahamoudou Kere, sakat olan Erdal, Emrah Eren katılmadı. Peter Grajciar ve Burak Karaduman takımdan ayrı çalıştı. Bu iki futbolcunun iki gün sonra takımla birlikte çalışmalara katılabileceği bildirildi. Yeşil-beyazlılar, dün akşam da taktik çalışması yaptılar.
KANFORY SYLLA KONYASPOR’DA
Konyaspor, transferde dün yeni bir ismi daha kadrosuna kattı. Ligin ilk üç haftasında, orta alanda görülen eksiklik üzerine temasa geçilen ön libero Kanfory Syla ile anlaşma sağlandı ve dün biri yıllık sözleşme imzalandı. Türkiye’de daha önce Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor formalarını giyen Gineli futbolcu Kanfory Sylla’ya maç başı ödeme yapılacak. Türkiye liglerinde 2010-2011 dönemi birinci transfer dönemi de bugün akşam mesai bitiminde sona erecek. Sezonun ikinci transfer dönemi ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek
KANFORY SYLLA KİMDİR?
7 Temmuz 1980 Konakri / Gine doğumlu olan Kanfory Sylla, 2001 yılında Etoile de Guinee takımında profesyonel futbol yaşamına başladı. 2001-2004 yılları arasında Belçika’dan Charleroi (66 maç), 2004-2006 yılları arasında Yunanistan’dan Ergotelis FC, 2006-2007 sezonunda yine Yunanistan’dan Kallithea FC takımlarının formalarını giydi. 2007 yılında transfer olduğu Sivasspor’da 2 sezonda 79 maça çıkan Kanfory Sylla 7 gol kaydetti. 2009-2010 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Kanfory Sylla 35 kez Gine Milli Takımı’nda yer aldı.
BUCA MAÇI 11 EYLÜL’DE
Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta maçlarının programı belli oldu.. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre; Konyaspor ile Bucaspor arasında ki karşılaşma 11 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Konya Atatürk Stadı’nda ki maç saat 19.00’da başlayacak. Spor Toto Süper Lig’de 4. haftanın perdesi, 10 Eylül Cuma günü tek maçla açılacak.. Günün karşılaşması saat 20.00’de Bursaspor ile Eskişehirspor arasında yapılacak. Referandum nedeniyle 12 Eylül Pazar gününe maç verilmezken, 4. haftanın diğer 4 maçı 11 Eylül Cumartesi, 4 karşılaşma da 13 Eylül Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek. 11 Eylül Cumartesi günü, saat 11.00’de Konyaspor-Bucaspor maçıyla birlikte Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması oynanacak. Saat 21.30’da ise; Beşiktaş-Ankaragücü ve Manisaspor-Medical Park Antalyaspor karşı karşıya gelecek.  13 Eylül Pazartesi gününün programı ise şöyle.  Saat 19.00: Trabzonspor-Sivasspor, Kasımpaşa-Kardemir D.Ç. Karabükspor. Saat 21.30: Galatasaray-Gaziantepspor, Gençlerbirliği-İstanbul Büyükşehir Belediyespor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.