Sürpriz parti BBP olacak!

Sürpriz parti BBP olacak!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya Milletvekili Adayları Osman Balcı, Osman Seçgin ve Veysel Karakaş, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gittikleri her yerde BBP’ye karşı milletin teveccühünü gördüklerini belirten Osman Seçgin, bu teveccühün sandığa yansıması için seçmenlerden her evden bir oy istedi. “Gittiğimiz yerlerde kapanan kapı, uzanmayan el olmadı” diyen Seçgin, milletin yüzde 80’nin gönlünde olduklarını ve 12 Haziran’da sandıktan sürpriz parti olarak çıkacaklarını aktadır. Hiç kimseden destek almadan çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Seçgin, “Şuanda oldukça iyi bir noktaya geldik. Seçimin ardından da milletin oyuyla Meclis’e girerek milletin beklentilerini gerçekleştireceğiz” dedi.
Milletvekili adayı Osman Balcı da seçim temsil noktasında yanlış bir sistem olduğunu dile getirerek, bu seçim sisteminin kaldırılması gerektiğini anlattı. Seçimden sonra gerçekleşecek anayasa değişikliği hakkında da konuşan Balcı, alperenlerin süzgecinden geçmeyen bir anayasanın milletin menfaatlerini yerine getirmekten uzak olacağını ileri sürdü.
 BBP’ye gönül verenler oy verdiği takdirde barajı çok rahat aşacaklarını aktaran milletvekili adayı Veysel Karakaş da ülkenin zor günler yaşayacağını bu noktada bu milleti ve vatanı savunan BBP’nin mecliste yerinin alması gerektiğine dikkat çekti. Karakaş, BBP’ye verilen her oyun dürüstlüğe, doğruluğa, vatan ve millet sevgisine verildiğini de ifade etti.
HASAN AYHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.