Suriye’den Getirilen Silahlar Mardin’de Yakalandı

Suriye’den Getirilen Silahlar Mardin’de Yakalandı

Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Suriye’den kaçak yollarla getirilen çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;...

Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Suriye’den kaçak yollarla getirilen çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin almış olduğu istihbarat bilgileri doğrultusunda Suriye’den kaçak yollarla getirilen çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini belirtildi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”İlimiz Kızıltepe ilçesi Dağdoğan köyünde B.Ö. (41), Ş.Ö. (57), M.Ö. (62), M.Ö. (36) ve A.Ö. (33) isimli şahısların civar ilçe ve köyler ile kaçak yollardan Suriye ülkesinden düşük fiyata almış oldukları silah ve mühimmatları ilimizde ve çevre illerde sattıkları tespit edildi. Ayrıca, bu silah ve mühimmatları batı illerine sevk ettikleri bilgisine ulaşıldı. Gözaltına alınan M.Ö. (62), E.Ö. (44), S.Ö. (48), B.Ö. (41) ve Ş.Ö. (57) isimli şüpheli şahısların ikametinde yapılan aramada; 1 adet Kalaşnikof marka tüfek, 1 adet şarjör ve 29 adet fişek, 4 adet tabanca, 8 adet şarjör ve 69 adet fişek, 1 adet Kalaşnikof şarjörü ve 27 adet fişek, 2 adet av tüfeği ve fişek kılıfı içerisinde 48 adet fişek, 1 adet tüfek, 1 adet uzun şarjör ve 50 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Silahlarla birlikte gözaltına alınan B.Ö. (41), M.Ö. (62), E.Ö. (44), S.Ö. (48), B.Ö. (41), Ş.Ö. (57) isimli şahıslar hakkında yasal işlem yapılmıştır.” denildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.