“sürdürülebilir Geleceği Tasarla” Ödülleri Sahiplerini Buldu

“sürdürülebilir Geleceği Tasarla” Ödülleri Sahiplerini Buldu

Rönesans Holding’in üniversite öğrencilerinin katıldığı “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasında mühendislik ve mimarlık alanında dereceye girenlere ödülleri verildi.Rönesans Holding’in ünivers...

Rönesans Holding’in üniversite öğrencilerinin katıldığı “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasında mühendislik ve mimarlık alanında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Rönesans Holding’in üniversite öğrencilerine ’sürdürülebilirlik’ kültürünün kazandırılması amacıyla yaptığı “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması ödülleri verildi. Bu yıl 125 farklı üniversiteden 954 grup ve 1930 kişinin başvurduğu yarışmada mimarlık dalında, birincilik ödülü Gazi Üniversitesi’nden Gökhan Hezer’in olurken mühendislik dalında ise birincilik ödülünü Uluslararası Antalya Üniversitesi’nden Müge Develier, Mustafa Ekicim, Farzona Abidova, Mehmet Safa Karahan ve Hüseyin Özer’den oluşan takım kazandı. Ödül alan öğrenciler, çeşitli ödüllerin yanı sıra Rönesans Holding’de staj yapma imkanına da sahip oldu. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp bu sene ikincisi düzenlenen yarışmanın ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin her köşesindeki genç potansiyelleri keşfettik ve bu bize gelecek için daha da büyük bir umut verdi. Dünyanın en büyük 10 şirketinden biri olabilmek için bu genç arkadaşlara ihtiyacımız var” dedi.

ÖDÜL ALANLARA STAJ İMKANI SAĞLANACAK

Mimarlık dalında, birincilik ödülünü Gazi Üniversitesi’nden Gökhan Hezer’in kazandığıdığı yarışmada ikinci TOBB Ekonomi ve Teknik Üniversitesi’nden Özge Ceylin Yıldırım olurken üçüncülük ödülü ise, Anadolu Üniversitesi’nden Yakup Akgöçmen, Tauhid Hasan Ve Ali Tuğay’ın oluşturduğu takıma gitti. Mimarlık dalında mansiyon Çankaya Üniversitesi’nden Ayşen Çerşil’in oldu.

Mühendislik dalında ise birincilik ödülünü Uluslararası Antalya Üniversitesi’nden Müge Develier, Mustafa Ekicim, Farzona Abidova, Mehmet Safa Karahan ve Hüseyin Özer’den oluşan takım kazandı. İkincilik ödülü ODTÜ’den Cevat Efe Şahin, Cem Dağdeviren, Duygu Arslan ve Furkan Sivri’nin oluşturduğu takıma verildi. Üçüncülük ödülü ise Uludağ Üniversitesi’nden Orhan Melih Rızvanoğlu’nun oldu. Mühendislik dalında mansiyon ödülü Abdulrezzak Erbalcı, Alper Özmen ve Mustafa Pala’dan oluşan Fırat Üniversitesi takımına verildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Özel Ödülü’nü ise Cumhuriyet Üniversitesi’nden Merve Sancılı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Eyyüb Arslan, Feyza Nur Durmuş ve Gülname Uzun’un oluşturduğu takıma verildi. Ödül alan öğrencilere aynı zamanda, Rönesans Holding bünyesinde staj yapma imkanı da sağlanacağı açıklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.