Süper heyecan tamamlandı

Süper heyecan tamamlandı

Amatör Küme Süper Grupta 2015-2016 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı.

Amatör Küme Süper Grupta 2015-2016 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı.  Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u 4-1 yenen  İhsaniye Gençlerbirliği Konya şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lige yükseldi.  Sezon başından buyana  zirve yarışının içinde olan Selçukspor ancak son haftalarda yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle şampiyonluğu son anda kaçırarak ligi 2. sırada bitirdi.

SELÇUKSPOR PLAY-OFF  OYNAYACAK

Süper Grubu 2. Sırada tamamlayan Selçukspor Bölgesel Amatör Ligden gelecek Konya ekibi ile Play-Off karşılaşması oynayacak.  Sarı-lacivertli ekip Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Akşehirspor yada Ereğlispor ile Play-Off maçında karşı karşıya gelecek. Selçukspor bu maçı kazandığı takdirde Bölgesel Amatör Lige yükselecek. Kaybettiği takdirde ise Süper grupta yoluna devam etmek zorunda kalacak.  Play-Off maçının tarihi Bölgesel Amatör Ligde normal sezon tamamlandıktan sonra açıklanacak.

2 TAKIM KÜME DÜŞTÜ

Hafta sonu oynanan maçların ardından iki takım Süper Gruba veda etti.  Sezon başında Karapınar Esnafspor’un  ligden çekilmesiyle birlikte küme düşecek takım sayısı da 2 olarak belirlendi. Geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonunda  bu iki takım da belirlendi.  Son haftaya küme düşme potasının bir puan önünde giren Ilgınspor deplasmanda Kadınhanı Belediyespor’la 2-2 berabere kalarak lige veda etti. Seydişehir Belediyesi Sanayispor ise evinde Muhasebe Gençlerspor’u 3-0 yenerek Ilgınspor’un 1 puan önünde ligi tamamlayarak kümede kalmayı başardı. Ilgınspor ile birlikte küme düşen diğer takım ise sahasında Selçuklu Belediyespor’a  3-0 yenilen Cihanbeyli Belediyespor oldu.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.