Süper Güreş 1. Ligi'nde Serbest Stilin Şampiyonu Bugün Belli Olacak

Süper Güreş 1. Ligi'nde Serbest Stilin Şampiyonu Bugün Belli Olacak

Türkiye Güreş Federasyonu Süper 1. Lig Serbest Güreş Final Müsabakaları, Tokat'ta devam ediyor. Dün yapılan grekoromen müsabakalarında Ankara ASKİ Spor Kulübü’nü 8-1‘lik skorla mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü,...

Türkiye Güreş Federasyonu Süper 1. Lig Serbest Güreş Final Müsabakaları, Tokat'ta devam ediyor. Dün yapılan grekoromen müsabakalarında Ankara ASKİ Spor Kulübü’nü 8-1‘lik skorla mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 2013-2014 sezonunun şampiyonu olmuştu. Serbest stil Türkiye şampiyonu da bugün akşam seansında yapılacak final müsakasıyla belli olacak.

Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda düzenlenen final müsabakaları, heyecan dolu saatlere sahne oluyor. Başta Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve Tokat'taki üst düzey yönetici ve bürokratların da izlediği müsabakalara Tokatlı güreş sevenler de büyük ilgi gösteriyor.

Serbest stil müsabakalarında Türkiye şampiyonluğu için Kahramanmaraş Belediyesi Spor Kulübü, Ankara Tedaş Spor Kulübü, Ankara ASKİ Spor Kulübü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, şampiyonluk ipini göğüsleyen takım olabilmek için boy gösteriyorlar.

Bu arada Erzurum İl Özel İdaresi Spor Kulübü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da, önümüzdeki sene tekrar süper ligde mücadele edebilmek için ter döküyorlar.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.