Sultanlar 7. sırada

Sultanlar 7. sırada

Karşıyaka yenilgisi ile son haftaya moralsiz giren Ereğli Belediyespor, Lig’de 7. sırada bulunuyor. Son haftada Beylikdüzü ile karşılaşacak olan temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarına başladı

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde Fenerbahçe Acıbadem, lig etabının son haftasına da yenilgisiz lider girdi. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise Karşıyaka karşısında aldığı yenilgi ile 23 puanda kaldı ve 7. sıradaki yerinde yoluna devam etti. Lig’in son maçında Beylikdüzü ile deplasmanda karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın çalışmalarına galibiyet parolası ile başladı.

Haftanın en çekişmeli karşılaşması Ankaragücü ile İller Bankası arasındaki Ankara derbisi oldu. Ankaragücü, inişli çıkışlı ve beklenenin çok altındaki performansına rağmen, bu karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak play-off’lara kalmayı başardı. Son derece sıkıntılı günler geçiren ve sürekli “kapandı, kapanacak” söylentileriyle gündeme gelen Ankaragücü’nde oyuncular ve kulüp yönetimi suskunluğunu sürdürüyor. Geçen hafta uzun süredir ödemeleri yapılmadığı gerekçesiyle oyuncuların antrenmana çıkmak istemediği ve bu nedenle kulüp yönetiminin noter huzurunda tutanak tutturduğu takımda, şimdilik 2 taraf arasındaki sular durulmuş gibi görünüyor.
Bu arada Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile Eczacıbaşı Zentiva arasındaki ikincilik mücadelesi hala devam ediyor. İki takımın puan eşitliği bozulmazken, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, averajla 2. sıradaki yerini bu hafta da korudu. Ligde 21. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 22. yani lig etabının son hafta programı ise şöyle: 21. hafta sonuçları: Ankaragücü-İller Bankası (3-2) Bursa Nilüfer Belediye-Eczacıbaşı Zentiva (0-3) Fenerbahçe Acıbadem-Beşiktaş (3-1) Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Beylikdüzü (3-0) Yeşilyurt-Galatasaray (0-3) Karşıyaka DYO-Konya Ereğli Belediye (3-1)
22. hafta programı: 29 Mart Pazartesi: 16:00 İller Bankası-Fenerbahçe Acıbadem (TVF Başkent) 1 Nisan Perşembe: 17:30 Galatasaray-Ankaragücü (TVF 50. Yıl) 2 Nisan Cuma: 13:00 Beylikdüzü-Konya Ereğli Belediye (TVF 50. Yıl) 3 Nisan Cumartesi: 17:30 Bursa Nilüfer Belediye-Karşıyaka DYO (Nilüfer) 13:30 Beşiktaş-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (Akatlar) 17:30 Eczacıbaşı Zentiva-Yeşilyurt (Eczacıbaşı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.