Süleyman Soylu: Valilerimizden aşıya önderlik etmelerini istedik

Süleyman Soylu: Valilerimizden aşıya önderlik etmelerini istedik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 81 ilin valisi ile video konferans aracılığıyla görüştü. Alınan koronavirüs tedbirlerinin değerlendirildiği toplantıda Soylu, valilerden aşıya önderlik etmelerini istedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlık'taki Muhammet Fatih Safitürk Toplantı Salonu'nda video konferans aracılığıyla 81 ilin valisiyle görüştü.

Soylu’nun başkanlık ettiği toplantıda illerde koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında alınan kararlar masaya yatırıldı.

TOPLU TAŞIMA SEFER SAYILARI ARTIRILSIN

Sokağa çıkma kısıtlamaları, uygulamaya konulan yeni tedbirler ve denetimlerin ele alındığı toplantıda Süleyman Soylu, toplu ulaşım araçlarında hafta içi yaşanan yoğunluğun azaltılması amacıyla belediyelerin ihtiyaç duyulan güzergâhlarda araç ve sefer sayılarını artırmasının sağlanmasını ve toplu ulaşım araçlarındaki denetimlere ağırlık verilmesini istedi.

VALİLERİMİZDEN AŞIYA ÖNDERLİK ETMELERİNİ İSTEDİK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gerçekleştirilen toplantının ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “81 İl Valimiz ile gerçekleştirdiğimiz video konferans toplantısında koronavirüs ile mücadele konusunda illerimizdeki durumu ve tedbirleri valililerimizle değerlendirdik. Koronavirüs ile mücadeleyi bir an önce neticelendirmek için valilerimizden, aşıya önderlik etmelerini istedik.” ifadelerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum