Stoper tamam sırada sol bek transferi var

Stoper tamam sırada sol bek transferi var

Atiker Konyaspor, Trabzonspor'dan ayrılan stoper Uğur Demirok'u kadrosuna bağladı

Atiker Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy Uğur Demirok transferinin bitirildiğini açıkladı. İkinci Başkan Selçuk Aksoy, “Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile koordineli yürüttüğümüz transfer çalışmalarında ilk olarak savunmamızın merkezinde forma giyecek olan stoper Uğur Demirok ile her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisi için hafta başında kulübümüzde bir imza töreni düzenleyeceğiz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

UĞUR DEMİROK KİMDİR?

Uğur Demirok 8 Temmuz 198 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde dünyaya geldi. Futbola 2000 senesinde Galatasaray altyapısında başlayan Demirok, ilk profesyonel sözleşmesini de 2006 senesinde Galatasaray ile imzaladı. Tecrübe kazanması için her sezon farklı bir kulübe kiralanan futbolcu, 2009-11 yılları arasında Kartalspor'da kiralık forma giydikten sonra 2011'de Akhisar Belediyespor'a transfer oldu. 2011-15 yılları arasında Akhisar'da forma giyen stoper, görev aldığı 95 maçta 7 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. 2015 yılında Karadeniz ekibi Trabzonspor'a transfer oldu. Bir sezon Osmanlıspor’da kiralık oynayan deneyimli futbolcu geçen sezon Trabzonspor forması ile ligde 20 maça çıktı. 29 yaşındaki Uğur 185 boyunda.

SOL BEK İÇİN ARAYIŞ SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor transfere savunmadan başladı. Yeşil-beyazlı ekip, stopere Uğur Demirok’u alırken, sol beke de takviye yapacak. Ferhat Öztorun’un yer aldığı bu bölgeye pilot takımdan Ali Yaşar’ı da katacak olan Konyaspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, uzun lig maratonunda sıkıntı yaşamamak adına bir transfer daha istedi.
Konyaspor’da Lasmin Latovlevici ismi ileri sürülürken bu isim doğrulanmadı. Yeşil-beyazlı ekibin hedefinde Osmanlıspor’un Portekizli oyuncusu Tiago Pinto olduğu iddia edildi. Trabzonspor’un da istediği deneyimli stoperin Osmanlıspor ile sözleşmesi devam ediyor. Başkent ekibinin bırakmak istemediği Pinto, yeni sezonda Süper Lig'de forma giymek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.