Spor onun yaşam biçimi

Spor onun yaşam biçimi

O, Türkiye'nin yüzakı sporcularından birisi.. O, Van'da yeni yapılan bir salona ismi verilmesini hakeden şampiyon bir tekvandocu

O, Türkiye'nin yüzakı sporcularından birisi.. O, Van'da  yeni yapılan bir salona ismi verilmesini hakeden şampiyon bir tekvandocu.. O, sadece kendi anne ve babasının değil,  Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdul Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün, Türkiye'nin12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Hanım'ın da kızları gibi sevdiği, takdir ettiği ve başarısıyla gurur duyduğu bir vatan evladı.. İsminin verildiği salonun açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Olimpiyat ve Dünya ikincisi,  Dünya takımlar, Avrupa ve Akdeniz Oyunları şampiyonu Nur Tatar'dan bahsediyoruz. 2016 Rio Olimpiyatlarına katılabilmek için hazırlıklarnı Konya'da sürdüren başarılı tekvandocudan..

Türkiye'nin yüzakı sporcularından birisi olan Nur Tatar, Konya'daki antrenmanlardan artan  zamanını yine sporla geçiriyor. İstirahat anlarında bile zamanını mutlaka yine sporla içiçe geçiren şampiyon tekvandocu, geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne dahil Torku Konyaspor-Uşak  Sportif maçını izledi. Konya'da bulunduğu süre içinde boş vakitlerini gerek futbol, gerekse basketbol maçları izleyerek geçiren Nur Tatar, “Spor benim yaşam biçimim. Hobilerim arasında da futbol ve basketbol izlemek var. Nişanlımın futbolcu olmasından dolayı futbolu biraz daha çok seviyorum. Ama basketbolu da izlerken büyük keyif alıyorum” dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şube Başkanı Recep Çınar'la birlikte Torku Konyaspor-Uşak Sportif maçını izleyen Nur Tatar, Rio Olimpiyatlarına katılmak için büyük bir çaba gösterdiğini, bunun için de hazırlıklarını Konya'da sürdürdüğünü bildirdi. Tatar, Konya'nın güzel bir şehir olduğunu ve kendisine de uğurlu geldiğini belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Hanımın kendisiyle yakından ilgilendiğini, dolayısıyla kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.