Spor okulları eğitime devam ediyor

Spor okulları eğitime devam ediyor

Yaz spor okulları ile farklı branşlarda takımlara yüzlerce altyapı sporcusu yetiştiren Selçuklu Belediyespor Kulübü spor okulları çalışmalarına kış sezonunda da devam ediyor.

Yaz spor okulları ile farklı branşlarda takımlara yüzlerce altyapı sporcusu yetiştiren Selçuklu Belediyespor Kulübü spor okulları çalışmalarına kış sezonunda da devam ediyor. Yıl boyu spor okulu uygulamasını Konya'da ilk olarak uygulayan Selçuklu Belediyespor Kulübü, kış sezonu eğitimlerine 22 Eylül tarihinde start verecek. Futbol, Basketbol, Voleybol, Taekwando, Cimnastik ve Wushu branşlarında faaliyet gösterilecek olan spor okullarında kayıtlar devam ediyor.

Sahip olduğu tesislerle çoğu profesyonel takımlardan daha ileride olan Selçuklu Belediyespor yeni sezonda futbol, hentbol ve basketbol takımları başta olmak üzere bir çok branşta ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarı hedefliyor. Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, “2012 yılında da hedefimiz sporu geniş kitlelere yaymak ve şehrimizden olimpiyat şampiyonları çıkarmaktır. Bu hedefe doğru giderken sporun centilmence yapılmasına, kardeşlik ve dostlukları pekiştirmesine destek vereceğiz.” dedi.

Tüm branşlarda hem altyapıya önem verdiklerini hem de ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde ettiklerinin altını çizen Aksoy, “Büyük ilgi gören ve çok sayıda sporcunun yer aldığı yaz spor okullarımızın faaliyetlerini tamamladık. Ancak yaz mevsiminin geride kalması çocuklarımızın spor yapmasına engel değil. Modern tesislere sahip kulübümüzde yılın her mevsiminde spor yapmak mümkün. Bu nedenle kış sezonunda spor okullarımız faaliyetlerine devam edecek. 22 Eylül tarihinde spor okullarımız eğitimlerine başlayacak. Çocuklarımız ve ailelerine spor okullarımıza kayıt yaptırmakta acele etmeleri konusunda çağrıda bulunuyorum. Geleceğin sporcularını yetiştirme gayreti içinde olan kulübümüz ayrıca sporu sevdirmek ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak konusunda büyük bir kararlılığa sahip. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak faaliyet gösterdiğimiz branşlarda minikler kategorisinde spor ile tanıştırdığımız sporcular şimdi Milli Takımlarda ülkemizi temsil ediyor. Bu büyük bir başarıdır. Başarımızda bizlere destek veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere meclis üyelerimize, yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak Konya’nın spor hayatına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.