SPden iş dünyasına ziyaretler

SPden iş dünyasına ziyaretler

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları parti çalışmaları ve aday tanıtımları kapsamında MÜSİAD Konya Şubesini ve Konya Sanayi Odasını ziyaret etti.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kaya ile görüşen heyette; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Zülfikar Gazi, Konya İstişare Kurulu Üyesi İsmail Fındık, Milletvekili Adaylarından, İsmail Aydilek, Av. Hasan Hüseyin Uyar ve Rauf Büyüktermiyeci vardı. Kurum ziyaretleri kapsamında, önem verdikleri bir sivil toplum örgütü olan MÜSİAD’ı ziyaret etmek istediklerini belirten Genel İdare Kurulu Üyesi Zülfikar Gazi, “Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde sivil toplum örgütlerinin rolü büyüktür. Bizler parti teşkilatımız olarak geçmişten bugüne buna önem verdik. Ülke menfaatine atılacak her adım öncesi sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile görüşmenin elzem olduğuna inanıyoruz” dedi. Konya İstişare Kurulu Üyesi İsmail Fındık ise, MÜSİAD heyetine ülke menfaatine olan olumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 12 Haziran 2011 genel seçimleri için destek istediklerini belirtti. Fındık, “Yıllardır sürdürdüğümüz Milli Görüş davamız sonuna kadar devam edecektir. Bizler Milli Görüş liderimiz Rahmetli Sayın Necmettin Erbakan Hocamızın izinde, onun bizlere bıraktığı emarelerle ilerlemeye devam edeceğiz. Sayın hocamızın ölümüyle birçok kesim davamızın bittiğini savunmaktadır. Oysa durum tam tersisidir ve davamız eskisine nazaran daha kararlı devam edecektir. Bu noktada seçim çalışmalarımız tüm hızı ile devam etmektedir” dedi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’da Saadet heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yaklaşan 12 Haziran seçimleri milletimize ve ülkemize hayırlar getirsin. Biz MÜSİAD olarak her zaman için haktan ve halktan yana olduk. Saadet camiasına bu seçimlerde başarılar diliyoruz. Dileğimiz kırgınlıkların, taşkınlıkların olmadığı bir seçim süreci yaşamamızdır” dedi.
SANAYİ ODASI ZİYARETİ
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Zülfikar Gazi, Konya milletvekili adayları Av. Hasan Hüseyin Uyar, İsmail Aydilek, Rauf Büyüktermiyeci, Konya Sanayi Odası başkanvekili Tahir Şahini makamında ziyaret ettiler. Konya milletvekili adayları Türkiye’nin her neresinde bir hizmet var ise bunda Milli Görüş’ün muhakkak katkısının olduğunu ifade etti. Konya Sanayi Odası Başkanvekili Tahir Şahin ise milletvekili adaylarının Milli Görüş’ün önemi hakkındaki sözlerine kesinlikle katıldığını, sanayiciler için istikrar ve güven ortamının sürdürülmesinin gerekliliğini belirtti. Şahin, SP milletvekili adaylarına başarılar dileğinde bulundu.
‘ESNAFIN YÜZÜ BİZİMLE GÜLECEK’
Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından Avukat Mustafa Derbentli ile Avukat Şuayip Koçak, Larende Caddesi ile Kapu Camii esnafından destek istedi. Uygulanan ekonomi politikaları Türkiye’nin uçuruma sürüklendiğini dile getiren Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Mustafa Derbentli, AKP hükümeti ile diğer hükümetlerin arasında fark olmadığını Hepsinin IMF'nin dayattığı ekonomik programa uyacaklarına dair sözler verdiğini dile getirdi. Derbentli, “Saadet Partisi olarak: IMF'nin dayattığı programı iptal edeceğiz, rant ekonomisine son vereceğiz, Post Modern Sömürgeci kuşatmayı kıracağız. Milli Politikalar uygulayacağız” dedi. 54. Erbakan hükümeti dönemi icraatlarına dikkat çeken milletvekili adayı Şuayip Koçak ise aynı hizmetleri yeniden ortaya koyabilmek için destek istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.