SP Meram Teşkilatı’nda yeni dönem

SP Meram Teşkilatı’nda yeni dönem

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı’nda eski Başkan Esat Ulu’nun istifası ile boşalan başkanlık görevine Şuayip Koçak getirildi.

Genel merkez tarafından göreve getirilen yeni başkan Şuayip Koçak, dün ilk kez basının karşısına çıktı. Saadet Partisi teşkilatında uzun yıllar görev yaptıktan sonra Meram İlçe Başkanlık görevine getirilmesinin kendisini onurlandırdığını söyleyen Koçak, bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını söyledi.
Dün parti il binasında düzenlediği ilk basın toplantısında çalışmalarını anlatan Koçak, “Meram ilçe teşkilatı olarak bizler, birlik ve beraberlik içerisinde, heyecanla teşkilat yöneticilerimizle, mahalle temsilcilerimizle hep birlikte, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler, yani tabandan gelenler saadet saflarını daha da pekiştirmek için dimdik ayaktayız ve halkımızın hizmetinde olabilmek için bütün gücümüzle çalışmayı kendimize şiar edinmişiz. 41 yıllık inancı ile bu günlere gelen Milli Görüş’ün temsilcileri olarak mevzilerimizi terk etmediğimiz gibi daha bir bilenmiş olarak davamızı ileriye götürme inancı ve azmindeyiz” dedi.
Konuşmasında ülke gündemindeki bazı konulara da değinen Koçak,  “Türkiyemiz’in gündeminde şu anda en önemli konu füze kalkanı sorunudur. Türkiye, füze kalkanı projesine hiçbir şekilde razı olmamalıdır. Bu kalkan esas itibariyle İran’a karşı oluşturulmaktadır. Amacı İsrail’in veya ABD’nin İran’a saldırması halinde İran’dan gelecek saldırılara karşı İsrail’i korumaktır. Bunun başka türlü yorumlanması da mümkün değildir. Hükümet tarafından ileri sürülen müşterek komuta konusu hiçbir şekilde ABD tarafından kabul edilmeyecektir. Müslüman ülkeler olarak kendi füze kalkanımızı kurmamız gerekmektedir” diye konuştu.
Hafta sonu gerçekleştirilen KPSS’ye 2 milyon 500 bin kişinin girmesinin ülkedeki işsizlik sorununu gözler önüne serdiğini de ifade eden Koçak konuşmasını şöyle sürdürdü, “Buradan da görüldüğü üzere ülkemizin en büyük sorunu işsizlik sorunudur. Halkımızın gündemi işsizliktir, fakirliktir, geçim sıkıntısıdır. İşsizlik oranları şu an yüzde 20’lere ulaşmıştır. İşsizlik neticesinde suç oranlarının artması da normaldir.
41 yıllık Milli Görüş zihniyeti bütün bu yanlışlara karşı dur demek için çalışmış ve bütün insanlığın saadeti için elinden gelen çalışmaları yaparak milletin gönlünde taht kurmuştur. Milli Görüş’ün iktidar olduğu ve hükümette bulunduğu dönemde yaptığı icraatları hiçbir parti veyahut hükümet gerçekleştirememiştir. Geçtiğimiz yıllar bunu göstermektedir.  Ülkemizin yeniden Milli Görüşe ve onun temsilcisi Saadet Partisine ihtiyacı vardır. Bunun için biz teşkilat mensupları olarak tüm gayretimizle çalışacağız”.

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.