SP Lideri Kamalak Konya'da

SP Lideri Kamalak Konya'da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim dışımızdaki bütün partiler Batıcı'dır, AB'den yanadır, biz ise İslam birliğinden yanayız" dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim dışımızdaki bütün partiler Batıcı'dır, AB'den yanadır, biz ise İslam birliğinden yanayız" dedi.
SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Konya il teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı. Partililerle birlikte iftar yemeği yiyen SP Genel Başkanı Kamalak, programda yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği'nin (AB) bir 'Haçlı Birliği' olduğunu savunarak, "Soruyorlar bize, 'diğer partilerle aranızda ne fark var' diye. Her şeyden önce bizim dışımızdaki bütün partiler Batıcı'dır, AB'den yanadır, biz ise İslam Birliği'nden yanayız. Diğer partilerle Saadet Partisi arasındaki farkı belirtme bakımından sadece bu fark bile yeterli değil mi? Konyalılara sorun, 'Sen Hıristiyan birliğinden yana mısın Haçlı birliğinden yana mısın, İslam birliğinden yana mısın diye. Kanaatimce hiçbir Konyalı 'ben AB'den yanayım' demeyecektir" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin en önemli probleminin işsizlik olduğunu, üretimde Milli Görüş'ün yolunun kesilmesi nedeniyle 5-6 milyon Türk'ün Avrupa ülkelerine çalışmaya gittiğini iddia eden Kamalak, "Üretmeyen bir ülkenin, yatırım yapmayan bir ülkenin işsizliği çözmesi mümkün mü; fakirliği yenmesi mümkün mü, elbette hayır. 5-6 milyon insanımız Avrupa ülkelerinde yaşıyor. Niye? Çünkü bu ülke yazık ki üretmedi, Milli Görüş'ün yolunu kesti. Siz ömrü hayatınızda Milli Görüş'ten başka ağır sanayi, milli sanayi, yerli sanayi
diyen başka bir partiye rastladınız mı ? Üretmeyen bir ekonominin işsizliği çözmesi mümkün mü" diye konuştu.
SP Genel Başkanı Kamalak, mahalle ve sokaklarda teşkilatlanmaları yeniden yapıp seçmene daha kolay ulaşacaklarını dile getirerek, "Konyamızın hiçbir ferdi bilerek işbirlikçi partilere, Haçlı birliğini destekleyen, 'AB'ye gireceğim' diye zor eden partilere asla oy vermez. Eğer o partilere oy veriliyorsa, emin olun biz görevimizi tam yapmadığımızdandır" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.