SP Karatay’da bayrağı ‘Genç’ devraldı

SP Karatay’da bayrağı ‘Genç’ devraldı

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı Başkanlığına daha önce ilçe başkan yardımcısı olan Ali Genç getirildi.

 Atamayla ilgili SP İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İl başkan Yardımcısı Mustafa Derbentli, ‘İktidara Yürüyoruz’ kongresinin ardından yaşanan süreci anlattı. Saadeti kökleşmiş büyük bir ağaca benzeten Mustafa Derbentli, zaman zaman ağaçtan yaprakların düştüğünü fakat köklerinin sağlam olması nedeniyle ağacın devamlı olarak yeşil kalmaya devam ettiğini kaydetti. Bu kapsamda Karatay İlçe Teşkilatına Ali Genç’in getirildiğini aktaran Derbentli, SP’nin iktidara doğru emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi. Ali Genç de bugüne kadar beraber çalıştığı eski ilçe başkanına yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek, ülkenin sorunlarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.
“DİZİLER MANEVİYATI ZAYIFLATIYOR”
Türkiye’de esnafın, çiftçinin, sanayicinin, işçinin ekonomik sıkıntı içinde olduğunu aktaran Genç, “Bu durumdan en karlı çıkan bankalar olmaktadır. Bankaların çoğunun yabancı olması nedeniyle ülke kaynakları yurtdışına akmaktadır. Manevi bakımdan sürekli çöküntü yaşanıyor. Gençlik buhran içindedir. Dizilerde buna katkı sunuyor. Bu diziler toplumun temel taşı olan aile yapımıza dinamit koyuyor. 8 yıllık eğitimin tahribatı sürerken 13 yıllık eğitim konuşuluyor. Böyle bir durumun geleceğimize olan tahribatı korkunç boyutlarda olacaktır. Eğitim sisteminde çocukların manevi eğitim alabilmesi sağlanmalıdır. Birleşmiş milletler raporuna göre Türkiye’de 15–24 yaş arası 12 milyon gencin 5 milyonu işe gitmiyor, 1 milyonu iş arıyor. 300 bini ümidini yitirmiş. Okumayan 2,2 milyon kadın var. KPSS’ye girenlerin sayısı 2 milyonu buluyor” dedi.
“SP MİLLETİN ASLINI TEMSİL EDİYOR”
500–600 TL ücretle çalışan bir işçinin Kurban Kesmeyi hayal bile edemediğine dikkat çeken Genç, yanlış hayvancılık politikası yüzünden hayvan fiyatlarının tavan yaptığını bu durumda bile memurların dahi kurban kesemediğini anlattı. Türkiye’yi bu durumdan kurtaracak kadroların Milli Görüş’te olduğunu dile getiren Genç, SP’nin ülkenin hem maddi hem manevi alanda kalkınmasını sağlayacak bilgi, birikim ve tecrübeye sahip, bu milletin aslını temsil eden tek parti olduğunu vurguladı.  Genç, “Yaşanabilir bir Türkiye ve bölgesinde saygın, itibarlı, güçlü Yeniden Türkiye için D-8 tekrar canlandırılacaktır. Ardından önce 60 ülke daha sonra 160 ülkenin bir araya gelmesiyle yeni bir dünya kurulacaktır. Buradan tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz ve tüm insanlık âlemine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
HASAN AYHAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.