Sözen: Irmağın Denizle Buluştuğu Noktaya İnsanlar Güven İçinde Yürüyecek

Sözen: Irmağın Denizle Buluştuğu Noktaya İnsanlar Güven İçinde Yürüyecek

Antalya Manavgat Belediyesi, ırmak kenarı düzenlemeleriyle, turizm şehrini cazibe merkezi haline getirdiklerini bildirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ırmak kenarında yaptığı düzenleme çalışması kapsamında ırmak kenarında...

Antalya Manavgat Belediyesi, ırmak kenarı düzenlemeleriyle, turizm şehrini cazibe merkezi haline getirdiklerini bildirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ırmak kenarında yaptığı düzenleme çalışması kapsamında ırmak kenarında dolaşan vatandaşlarla sohbet ederek yaptığı çalışmalar hakkında görüşlerini aldı. Irmak kenarı düzenleme çalışmasıyla, ırmak kenarını halkın günün 24 saatinde ailecek güvenle dolaşabilecekleri mekan hali ne getirdiklerini belirten Başkan Sözen, düzenleme çalışmalarıyla Manavgat Irmağı'nı denizle buluştuğu noktaya kadar insanların huzur ve güven içinde dolaşmalarını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirdikleri Manavgat Irmağı kenarı düzenleme çalışmalarının Avrupa Birliği(AB) standartlarında bir çalışma olduğunu ve halktan bu konuda hep takdir gördüklerini belirten Sözen, "Irmak kenarında her ayrıntısını düşünerek AB standartlarında bir çalışmaya imza attık. Çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde görmek ve bilgi almak için çoğu Avrupa ülkelerini dolaştım. Başta Almanya olmak üzere oralarda yapılan bu tür çalışmaları yerinde inceledim. Almanya'nın yüzde 80'nini dolaştım. Manavgat Irmağı düzenlemesi, kendi konumu itibariyle AB standartlarında bir çalışma. Almanya'da bu standartlarda bir çalışma görmedim. Hedefimiz insanların Manavgat Irmağı'nın denizle buluştuğu noktaya kadar huzur ve güven içinde ailecek dolaşmasını sağlamak. Bunu da bu dönem gerçekleştirmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

Irmak kenarı çalışmalarının, turizm şehrine gelen turistlerin otel dışına çıkarak Manavgat'ta buluşmasında önemli bir cazibe merkezi olduğunu ifade eden Sözen, bu tür çalışmaların turistleri şehir merkezine çekmede önemli bir etken olduğunun sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.