Söze ne hacet var

Söze ne hacet var

Konyaspor, bugün saat 13.30da Başkent deplasmanında Hacettepeye konuk olacak. Yeşil-beyazlıların tek düşüncesi bu maçı kazanmak ve liderliğini sürdürmek. Maçı Serkan kocak yönetecek

Konyaspor, Başkent deplasmanında, ligin genç takımlarından Hacettepe ile bugün zor bir 90’aü çıkacak. Cebeci İnönü stadındaki maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmada Fethi Serkan Koçak düdük çalacak. Koçak'ın yardımcılıklarını Hakan Atilla Gökbilgin ve Uygar Bebek yaparken, maçın dördüncü hakemi Tolga Şinoforoğlu.
Kartallar, kendileri için büyük önem taşıyan maç için Ankara’ya dün sabah giderek Crowne Plaza otelde kampa girdiler. Kafilede teknik adamlar ve 18 futbolcu yer aldı. Yeşil-beyazlılar, Hacettepe maçının son çalışmasını dün öğleden sonra Gençlerbirliği İlhan Cavcav tesislerinde yaparak dinlenmeye çekildiler.
Konyaspor'da, Hacettepe  maçının Konya’daki son çalışması Cuma günü Tatlıcak tesislerinde yapıldı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Serhat Akyüz katılmazken, Ufukhan Bayraktar'da takımla çalışmalarda yer aldı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda üç grupta 5'e 2 oynayan oyuncularımız, çıkış koşuları ve açma-germe hareketleri ile çalışmayı tamamladı.
Ligin 4. haftasında Bucaspor’u iç sahada yenerek lider koltuğuna oturan ve 8 haftadır yerini koruyan yeşil-beyazlılarda hedef, Hacettepe’yi de devirerek koltuğu korumak. Bu nedenle karşılaşmaya büyük önem veren Konyaspor7da yöneticiler, teknik adamlar ve futbolcular galibiyette birleştiler. Maçı, yöneticilerini tamamına yakını ile birlikte 200 kadar taraftarında izlemesi beklenmekte. Konyaspor maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Recep- Ömer, Görkem, Volkan, Da Silva- Erdal, Yusuf, Abdulvanid, Poljac, Tayfun, Eser.
HACETTEPE İLE LİGDEKİ 5.RANDEVU
Konyaspor, eski adıyla Gençlerbirliği Oftaş yeni adıyla Hacettepe  ile ligde 5.randevuya çıkacak. Turkcell Süper Lig’de 4 kez karşılaşan iki takım arasında 2007-2008 sezonunun ilk yarısında Ankara’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçı Konyaspor, 90.dakikada Veysel Cihan’ın attığı golle 1-0 kazanmış, Konya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona ermişti. 2008-2009 sezonunun ilk devresinde Ankara’da oynanan mücadele ise Konyaspor, 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen Veysel ve Serhat Akyüz’ün golleriyle 2-1 galibiyetle tamamlanmış, Konya’daki karşılaşmayı temsilcimiz 2-0’lık skorla kazanmıştı. 2008-2009 sezonu sonunda küme düşen Hacettepe ile Konyaspor arasındaki 5.randevu Bank Asya 1.Lig’in 12.haftasında bugün Cebeci İnönü Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13:30’da başlayacak.
FETHİ SERKAN KOÇAK İLE 2.RANDEVU
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Bank Asya 1.Lig’in 12.haftasında deplasmanda oynanacak Hacettepe maçında görevlendirilen Fethi Serkan Koçak, daha önce 7 Ocak 2009 Manisa’da oynanan ve 1-0 Konyaspor’un kaybettiği Manisaspor Fortis Türkiye Kupası maçında görev yaptı. Çankırı Bölgesi Üst Klasman hakemi Fethi Serkan Koçak, son olarak 28 Ekim Çarşamba günü oynanan ve 4-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona eren Denizlispor-Gaziantepspor maçında düdük çaldı. Bank Asya 1.Lig’in 12.haftasında bugün Cebeci İnönü Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak Hacettepe Spor-Konyaspor mücadelesinde Fethi Serkan Koçak’ın yardımcılıklarını Samsun’dan Hakan Atilla Gökbilgin ve Ordu’dan Uygar Bebek yaparken, maçın dördüncü hakemi Ankara’dan Tolga Şinoforoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.