Söz sırası oyuncuların

Söz sırası oyuncuların

Hafta sonunda Bucaspor ile ligin ilk karşılaşmasını oynayacak olan Konyasporda hazırlıklar sürüyor.

Hafta sonunda Bucaspor ile ligin ilk karşılaşmasını oynayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor.

Torku Konyaspor’da, Pazar günü içi sahada oynanacak Bucaspor maçının hazırlıkları galibiyete parolasıyla sürdürülüyor. Bir günlük bayram izninin ardından Pazartesi günü akşam yeniden topbaşı yapan Kartallar, önceki akşam ise tek çalışma yaptı. Antrenmana U20 Milli Takımında bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven dışında tüm oyuncularımız katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 ve pas çalışması ile devam etti.

Torku Konyaspor, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan çalışmaya tedavi olan Ali Dere ve U20 Milli Takım kampında bulunan Abdülkerim Bardakçı ile İsmail Güven katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman Amerikan Futbol topu ile oynanan oyun ile devam etti. Oyuncular daha sonra 4 seri üzerinden topla dayanıklılık çalışması yaptı.

BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Torku Konyaspor’da bayramlaşma 3. Gün gerçekleştirildi.  Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşmaya başkan Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, alt yapı teknik kadrosu ve personel katıldı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerindeki  törende konuşan başkan Ahmet Şan, şu konuşmayı yaptı.

 “Öncelikle hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Yaklaşık iki aydır devam eden hazırlık çalışmalarının ardından artık lig haftasına girdik. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Konyaspor büyük bir camia ve sezona yine iddialı olarak girecek. Sahamızda oynayacağımız Bucaspor karşılaşmasını kazanarak iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Söz sırası artık siz ve teknik heyetimizde. Bizde bundan sonra yönetim kurulu olarak üzerimize düşen vazifeleri daha önce olduğu gibi yerine getirmek için mücadele vereceğiz. Umarım camiamız ve bizler için güzelliklerin fazlaca yaşandığı ve sonunda Süper Lig’e yükselme sevincinin kutlanacağı bir sezon olur. Bunu başaracağınıza inancımız tamdır.” Başkan Şan, Gaziantep, Hakkari ve Şırnak’ta meydana gelen terör saldırıları ve kaza sonucunda hayatlarını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

“Her günümüz bayram günleri gibi güzelliklerin yaşandığı günler gibi geçer’ sözleriyle konuşmasına başlayan teknik direktör Hüsnü Özkara ise, uzun bir lig yolculuğuna hafta sonu iç sahada oynayacakları Bucaspor maçıyla başlayacaklarını belirtti ve “ tek düşüncemiz 3 puanla başlamak istediğimiz sezonu daha önce kendi döneminde yaşadığı gibi ikinci kez şampiyonluk sevincini yaşayarak ve Torku Konyaspor’u Süper Lig’e taşıyacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Takım adına konuşan kaptan Erdinç Yavuz ise, sezon sonunda Süper Lig’e yükselme adına bir yola çıktıklarını ve takım olarak bu hedefi tutturarak Torku Konyaspor’u hak ettiği yere taşıyıp herkese yeni bir bayram havası yaşatmak istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.