Sosyal Dayanışma Vakfı Sayesinde Kuaför Salonu Sahibi Oldu

Sosyal Dayanışma Vakfı Sayesinde Kuaför Salonu Sahibi Oldu

Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, iş yeri açmak için yardım talebinde bulunan Ayşe İlhan adlı bayana, masrafları uzun vadede geri ödeme şartıyla kuaför salonu açarak destek oldu.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar...

Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, iş yeri açmak için yardım talebinde bulunan Ayşe İlhan adlı bayana, masrafları uzun vadede geri ödeme şartıyla kuaför salonu açarak destek oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü, Bafra Kaymakamlığı Sosyal ve Dayanışma Vakfı Gelir Getirici İş Kurma Projesi kapsamında Ayşe İlhan adlı bir bayana Emirefendi Mahallesi Emek Caddesi’nde kuaför salonu açtı. Açılıştan önce açıklama yapan iş yeri sahibi Ayşe İlhan, "İş yeri açabilmek için Bafra Kaymakamlığı Sosyal ve Dayanışma Vakfı'na müracaat ettim. Müracaatımı değerlendiren Vakıf, Emirefendi Mahallesi Emek Caddesi'nde tam teşekküllü kuaför dükkanı açmam için destekte bulundu. Atandığı günden itibaren yaptığı projeler ile 'Ali Baba' olarak bizlerde bir anı bırakacak olan ve şu anda da Mersin Vali Yardımcılığına atanan Bafra Kaymakamımız Ali Katırcı'ya, vakıf mütevelli heyetine, Sosyal ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Hasan İrer ve personeline teşekkür ederim." dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise proje hakkında bilgiler verdi: "Bu proje Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Bafra Kaymakamlığı Sosyal ve Dayanışma Vakfı Gelir Getirici İş Kurma Projesi kapsamında 3294 sayılı kanun kapsamında olan aileler için hazırlanan iş kurma projesidir. Ailelerin kendi geçimlerini sağlayabilmeleri için desteklenmiştir. Proje, 2 yıl ödemesiz faizsiz olarak 6 eşit taksitte geri ödemelidir. Projenin toplam bütçesi 14.765.00 TL'dir. 10 yıldır başkalarına ait kuaför salonlarında kalfa olarak çalışan ve maddi imkan yetersizliğinden dolayı kendisine iş yeri açamamış Ayşe İlhan vakfımıza müracaat etmiştir. Biz de yardımcı olduk. Hayırlı uğurlu olsun."

Kaymakam Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte kurdeleyi keserek kuaför salonunu hizmete soktu. Açılışta Bafra Sosyal ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyeleri, Bafra Sosyal ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer de hazır bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.