"Sorunları Görmezden Gelmek Belediyecilik Anlayışımıza Yakışmaz"

"Sorunları Görmezden Gelmek Belediyecilik Anlayışımıza Yakışmaz"

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklanan sıkıntıların kamuoyu ile paylaşlamın siyaset yapma değil, halkı bilgilendirme olduğunu söyledi. Başkan Sözen yaptığı açıklamada, yaşadıkları...

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklanan sıkıntıların kamuoyu ile paylaşlamın siyaset yapma değil, halkı bilgilendirme olduğunu söyledi.

Başkan Sözen yaptığı açıklamada, yaşadıkları sorunları kamuoyuna aktarmanın bir siyaset yapma değil, sorumlu belediyecelik olarak gördüklerini kaydetti. Sözen, "Halkımızın Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklanan sorunlar yüzünden yaşadığı sıkıntıları görmezden gelerek, kentteki yaşamı tozpembe göstermek, belediyecilik anlayışımıza yakışmaz. Her zaman birlikteliklere önem veren, sorunların çözümünün ancak ve ancak birlikteliklerle bulunacağına inanmış, her fırsatta bir ve beraber olmaya katkı yapan bir yapı olduk. Görevimiz sürecinde de her zaman kavgadan kaçınarak sorunları çözmeye çalıştık. Aldığımız ailevi siyasi terbiye gereği, hayatımızın hiçbir döneminde siyaseti, ekonomik çıkarlarımıza alet etmedik. Her zaman özveriyle çalıştık. Topluma bir şeyler vermeye gayret ettik. Bu yüzden taşın altına elimiz koyduk." dedi.

Yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaşmanın bazı kesimler tarafından 'siyaset yapma' şeklinde değerlendirmelerine bir anlam veremediğini belirten Sözen, bir belediye başkanını yaşadığı sıkıntılarla kamuoyu ile paylaşması ve bilgilendirmesi kadar doğal bir durumun olmadığını kaydetti.

CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 Mart mahalli seçimlerinde ikinci defa belediye başkanı seçilmişti. Başkan Sözen, geçtiğimiz aylarda AK Parti Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Yasası'na bağlı yaşadıkları sıkıntılarla ilgili açıklamada bulunmuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.