Sorgundan Koyuncuya içki tepkisi

Sorgundan Koyuncuya içki tepkisi

CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncunun Konyada alkol tüketiminin adeta yasak olduğu, polisin alkol alanlara baskı uyguladığı yönündeki açıklamaları tepki çekti

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu’nun içki kullanımı ile ilgili olarak hem Konyalıya hem de Konya’da görev yapan emniyet teşkilatı mensuplarına yönelik haksız ithamlarına cevap verdi.

Koyuncu’nun açıklamalarını eleştiren Sorgun şunları söyledi: “CHP İl Başkanı Sayın Cumhur Koyuncu, içinde yaşadığı toplumun değerlerinden ve sorumluluğundan uzak tavır içindedir. Halkı bilmeyen ve anlamayan tarzdaki bu ifadeler, her zaman olduğu gibi bugün de hemşerilerimizi rahatsız etmiştir. Sayın Koyuncu yapmış olduğu açıklamalardan önce; ‘Konya’yı SMS (Kısa Mesaj) altına aldık. Derlediğimiz cep telefonu bilgileriyle tek tuşla herkese ulaşıyoruz. Mesela dini günlerde kutlama mesajı atıyoruz’ demişti. Bu güzel bir uygulamadır. Ancak dini günlerde kutlama mesajı atan il başkanının alkol konusunda Konya’ya yönelik Türkiye’de olumsuz kamuoyu oluşturma çabası bariz bir çelişkidir. Bazı değerler, siyasetin önünde gelir. Bunu kavramakta zorluk çekmeyeceğine inandığım il başkanı bu açıklaması ile Konya’ya ne fayda sağlamak istemiştir anlayabilmiş değilim. Bencil, çıkarı için çalışan değil; herkesin kendisi gibi olmasını isteyendir. Konya, bencilliklere kurban edilmemelidir. Hiçbir faydası olmayan ve şehrimiz insanına karşı olumsuz bakış açılarını körükleyen bu tür ifadelerden rahatsızlık duymaktayız. Konya, bu ülkenin dününde, bugününde ve yarınında olacak önemli bir şehirdir. Kimsenin Konyalı üzerine olumsuz kamuoyu oluşturmaya hakkı yoktur. CHP İl Başkanı Sayın Cumhur Koyuncu’yu bu ifadelerinden dolayı Konyalı hemşerilerimizden özür dilemeye davet ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.