Sorgun ve Tüfekçiden Hadim-Taşkent çıkarması

Sorgun ve Tüfekçiden Hadim-Taşkent çıkarması

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Konya Milletvekili Adayı Harun Tüfekçi, seçim çalışmaları dolayısıyla Hadim ve Taşkent ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu

Hadim İlçe Teşkilatı’nın yeni binasını açan AKP İl Başkanı Sorgun ve Konya Milletvekili Adayı Tüfekçi ardından Hadim Kaymakamı Mehmet Demaral, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Taşkent Belediye Başkanı Ali İhsan Taşgöz ve Hadim Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Evren Direktaştı’yı makamında ziyaret etti. Akabinde Hadim ve Taşkent ilçelerinde esnafla bir araya gelen Sorgun ve Tüfekçi, vatandaşların derdini dinleyerek 12 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimler için destek istedi. Öte yandan Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) tarafından hazırlanan program kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Adayları Kerim Özkul Meram, Ayşe Türkmenoğlu Karatay, Hüseyin Üzülmez ve Rahim Türk Selçuklu, Mustafa Baloğlu Yunak, İlhan Yerlikaya Ilgın, Gülay Samancı ve Mustafa Akış Hüyük, Cem Zorlu ve Halil Etyemez Emirgazi, Mustafa Kabakçı Altınekin ve Abdullah Ağralı Kulu ilçelerinde seçim çalışması yaptı.
Hadim İlçe Teşkilatı’nın açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, yeni atanan İlçe Başkanı Saffet Duran’a yeni binasının hayırlı olmasını dileyerek, yeni hizmetlere katkıda bulunmasını temenni etti. Hadim ilçesinin özel bir yeri olduğunu vurgulayan Sorgun, AK Parti iktidarıyla birlikte gerçekleşen hizmetlerden bahsetti. Sorgun, “Artık her alanda büyük gelişmelere tanık oluyoruz. Mesela bir acil hasta için ambulans helikopter geliyor, yaralıları alıp anında hastaneye götürüyor. Hızlı tren artık rüya olmaktan çıktı. Mavi Tünel için sayılı saatler kaldı. Yollarımız her geçen gün daha da genişletiliyor. Artık çocuklarımız okullarda ücretsiz kitap alabiliyor. Ve bunlar, artık Konya’da da oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.