Sorgun: Teveccüh rehavete sürüklememeli

Sorgun: Teveccüh rehavete sürüklememeli

12 Haziran Pazar günü yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için geri sayım sürerken AKP Konya İl Teşkilatı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Haftalık il yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen İl Teşkilatı ve parti mensupları, 12 Haziran’a girilirken seçim için yapılan çalışmaları ve önümüzdeki günlerin planlamasını yaptı. Geniş bir katılımla yapılan AKP Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı, Belma – Azmi Beğen Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri ile adaylar, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, merkez ilçe başkanları ile il ve ilçe SKM Başkanları katıldı.

Toplantının esas amacının il teşkilatının ve önümüzdeki günler için neler yapılabileceğini değerlendirmek olduğun söyleyen Ahmet Sorgun şunları dile getirdi: “12 Haziran için geri sayım sürüyor. Başbakanımızın yapacağı miting de yaklaşıyor. Alandan ilçelerimizden güzel haberler geliyor. Vatandaşımızın AK Parti’ye ilgisi çok güzel. Ancak bu teveccüh bizi rehavete sürüklememeli. Tam tersine çalışmalarımıza daha sıkı sıkıya sarılmamıza vesile olmalı. 13 Haziran günü şunu da yapsaydık dememek için elimizden geleni yapalım. Gerisini milletimize bırakalım. İnanıyoruz ki 12 Haziran’da da yine milletimiz bizleri tek başına ve daha güçlü bir şekilde iktidara getirecek.”

Başkan Sorgun’un konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri ve katılımcılar, SKM ve seçim çalışmaları konularında görüş ve öneri bildirirken; toplantı seçim koordinasyon merkezinin programlarının görüşülmesi, teşkilat birim faaliyetleri, kadın ve gençlik kollarının faaliyetlerinin değerlendirilmesi ile devam etti. Toplantıda son olarak güncel ve siyasi konular ele alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.