Sorgun, seçim çalışmalarını değerlendirdi

Sorgun, seçim çalışmalarını değerlendirdi

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, düzenlediği basın toplantısında seçim çalışmalarını değerlendirdi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, düzenlediği basın toplantısında seçim çalışmalarını değerlendirdi.
AK Parti Konya İl Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısına, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Milletvekilleri Ahmet Büyükakkaşlar, Orhan Erdem, Hüsnü Tuna, Ayşe Türkmenoğlu, Ali Öztürk ve Milletvekili Adayları Hüseyin Üzülmez ile Mustafa Balbaloğlu katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti İl Başkanlığı olarak düzenli teşkilat faaliyetlerini 25 Nisan 2011 tarihinde verdiğimiz seçim startıyla birlikte arttırarak devam ettirdiklerini belirtti. Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlar kapsamında zamanı ve kaynaklarımızı en iyi ve en verimli şekilde kullandıklarını ifade eden Sorgun, "Tabiri caizse ilçe ilçe, belde belde, köy köy gidilmedik yer, çalınmadık kapı, kucaklanmadık hemşehrimizi bırakmamak üzere seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Prensip olarak birlik ve beraberliği ön planda tutan bir anlayışla, başta Konya'dan aday gösterilmesinden gurur duyduğumuz Sayın Bakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere, AK Parti Teşkilat mensuplarımız, milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, milletvekili aday adaylarımız, gençlik ve kadın kollarımız, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclisi üyelerimiz, partimize gönül veren hemşehrilerimizle partimizin hizmetlerinin devamı için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi. 3 merkez ve 28 taşra ilçemizde 3 haftadır yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalar kapsamında halkın teveccühüyle karşılaştıklarını kaydeden Sorgun, "Bu çalışmalar kapsamında Sayın Bakanımızın katılımlarıyla 3 ilçemizde mitingler gerçekleştirilmiş, ilçe ve belde ziyaretlerinde bulunulmuş, bakanımızdan ayrı olarak 75 belde ve 250 köy yapılan programlarda esnaf, ev, hastane ve sanayi ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Sayın Bakanımızın tüm ilçelere gerçekleştireceği ziyaretler de Seçim Koordinasyon Merkezimiz tarafından planlanmıştır. Çalışmalarımızı büyük bir nezaketle sürdürmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.
"DİĞER PARTİLERİN YANLIŞIYLA DOĞRUSUYLA İLGİLENMİYORUZ"
Farklı partilerin temsilcileriyle karşılaştığımız zamanda birbirimize başarılar diliyoruz diyen Sorgun, "Seçim çalışmalarında seviyeli yarışın sembol şehri Konya olması için çaba sarf ediyoruz. Bütün partiler arasında tabiri caizse barış içerisinde bir yarış devam ediyor. Gayet güzel bir çalışma var. Bu basına da bu şekilde yansıyor. AK Parti olarak biz diğer siyasi partilerin yanlışıyla ya da doğrusuyla ilgilenmiyoruz. Kendi yaptıklarımızı ve 2023 vizyonumuzu anlatıyoruz. Kaldı ki AK Parti'nin çok konuşması da gerekmiyor. Sadece yaptıklarımızı anlatsak yeter" dedi.
Konya ile ilgili bazı bilgileri de basın mensuplarıyla paylaşan Sorgun şunları söyledi: "2002 yılında Konya'daki ambulans sayısı 14 iken, 2010 yılında 1 hava ambulansıyla birlikte 111 ambulans sayısına ulaşılmıştır.
2002 yılına kadar 30 kilometre olan duble yol 2010 yılında 867 kilometreye ulaşmıştır. Türkiye'de hızlı tren yatırımı ilk defa iktidarımız döneminde başlamış olup, Konya-Ankara arası hızlı tren seferleri önümüzdeki günlerde başlayacaktır. 2002 yılına kadar Konya'nın 100 yıllık rüyası Mavi Tünel'le ilgili hiçbir somut adım atılmamışken 2010 yılı itibariyle 584.9 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirilmiştir. 2002 yılı itibariyle Konya'nın genel bütçedeki payı 220 milyon TL/Yıl iken 2010 yılında 1.101 milyar TL/Yıl olmuştur. Bu vesileyle tüm bu hizmetlerden daha fazlasının şehrimize kazandırılmasında katkıları bulunan Konya milletvekillerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
12 Haziran seçimlerinin Türkiye'mizde ve Konya'mızda yakalanan istikrarın ve büyümenin devam etmesi için önemli bir tarih olduğunu belirten Sorgun, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantıya katılan Milletvekili ve Milletvekili Adayları da listeye girememelerine rağmen, öğrencilik yıllarından beri AK Parti çatısı altında yetiştiklerini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.