Sony Xperia Z1 tanıtıldı

Sony Xperia Z1 tanıtıldı

Yeni Sony Xperia Z1 Türkiye'de adrenalin dolu özel bir etkinlikle tanıtıldı.

Sony Mobile Communications'ın geliştirdiği ve Sony'nin en iyi teknolojilerini su geçirmezlik özelliğiyle bir araya getiren yeni Sony Xperia Z1'in Türkiye tanıtımı eğlence, hız ve adrenalin dolu özel bir etkinlikle gerçekleştirildi. Vialand'te gerçekleştirilen etkinlikte yeni Xperia Z1 kimi zaman dalgalarla buluştu kimi zaman da yerden 50 metre yüksekte yeteneklerini gösterdi.

ÜSTÜN KAMERA ÖZELLİKLERİ

Sony Xperia, üstün kamera özellikleri, Social Live, Info Eye, Timeshift, AR Effect gibi yepyeni akıllı sosyal kamera uygulamaları, Triluminos görüntü teknolojisine sahip Full HD X-Reality ekran teknolojisi, Omnibalance tasarımı ve Sony ekosisteminin yapıtaşlarını oluşturan Smartwatch2, Akıllı Bluetooth Kulaklık ve QX10 lens kamera gibi aksesuarları ile Xperia Z1 dünyasını deneyimlerle gözler önüne serdi.

SUYUN İÇİNDE MÜZİK HAYAL DEĞİL

Xperia Z1 ile gelen telefonun jak girişinin açık olması yeniliği ile suyun içerisinde müzik dinleme deneyimi de kullanıcılara sunuluyor. IP 55 ve IP 58 kriterlerine sahip olan Xperia Z1, su geçirmez ve toza dayanıklı!

Sony Xperia Z1, üstün kamera özelliklerinin yanı sıra kullanıcıların Sony Xperia akıllı telefonlardan bekledikleri tüm özellikleri içerisinde barındırıyor. Ön ve arkasındaki temperli cam ile dayanıklı alüminyum çerçevesini şık OmniBalance dizayn anlayışıyla buluşturan Xperia Z1 sadece 8.3 mm!

SONY MEDYA UYGULAMARIYLA SINIRSIZ EĞLENCE

Xperia Z1 mobil, tablet, masa üstü ve konsol platformlarında yer alan eğlence deneyimlerini hayata geçiren Sony'nin medya uygulamalarını da içinde barındırıyor. Xperia Z1 kullanıcıları; "WALKMAN", "Album" ve "Movies" Uygulamaları ile tek bir noktadan istediklerini kolayca paylaşabilirken; "Album" uygulaması ile hem Facebook arkadaşlarının albümlerini kolaylıkla ziyaret edebiliyor hem de "Faces" özelliği sayesinde bu özelliği kullanan diğer kullanıcıların görüntülerini de düzenleyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.