Songül: Spor barış ve kardeşliktir

Songül: Spor barış ve kardeşliktir

Konya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Özge Songül, dünyada barış ve kardeşliğin simgesi olan sporun kurum içinde de birlik, beraberlik ve motivasyon için son derece önemli olduğunu söyledi.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında 21 Nisan–06 Mayıs 2010 tarihleri arasında Konya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün kurum çalışanları arasında düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Kurum bünyesindeki farklı birimlerden toplam 26 kişinin katıldığı, tek maç ve eleme usulü ile gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonu, Yurtdışı Servisi çalışanlarından Bilal Çevik oldu.

Final karşılaması öncesinde yaptığı açıklamada sporun dünyada barış ve kardeşliğin simgesi olduğuna dikkat çeken Konya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Özge Songül, “Birebir hizmet verdiğimiz halk arasında Sosyal Güvenlik bilincinin sağlıklı bir zemine oturtulması noktasında her yıl olduğu gibi bu yılda 10-17 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Etkinlikler çerçevesinde kurum çalışanlarımıza yönelik düzenlediğimiz masa tenisi turnuvası sona ermiştir. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK’nın tek çatı altında toplanması sonrasında bu tür etkinliklerin çalışanlarımız arasında motivasyonu artırma noktasında son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Turnuvamıza katılma cesaretini gösteren ve centilmence mücadele eden çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.
Yurtdışı Servisi çalışanlarından Bilal Çevik’in 1. olduğu turnuvada 2. Eczacılık Çalışanları Servisinden Metin Candan, 3. Medula Servisi Çalışanlarından Hüseyin Çevik ve 4. ise, Sigortalama Tescil Servisi çalışanlarından Düriye Başoğul’un oldu. Konya SGK İl Müdürlüğü binası son katında gerçekleştirilen final müsabakasını Konya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Özge Songül, Müdür Yardımcıları Ramazan Baş, Ahmet Andaş, İbrahim Altun, Ercan Şendur ve Hamit Aykara ile kurum çalışanları izledi. Dereceye giren sporculara madalyaları, 10 Mayıs 2010 Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek resepsiyonda verileceği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.