Son dakika golü ortalığı karıştırdı

Son dakika golü ortalığı karıştırdı

Beyşehirde oynanan amatör maçta, uzatma dakikalarında atılan golün ofsayt olduğunu ileri süren taraftarlar sahaya inerek maçın hakemlerine saldırmak istedi.

1.Amatör Küme Süper Grup'ta üst sıralar için mücadele veren Ereğlispor ile şampiyonluk mücadelesi veren lider Beyşehir Belediyespor arasında 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda oynanan 16'ncı hafta karşılaşmasında uzatmalarda gelen gol ortalığı karıştırdı. İlk devreyi 45. dakikada attığı golle 1-0 önde kapatan Beyşehir Belediyesporlu futbolcular, son dakikalara kadar önde götürdüğü karşılaşmada, 90+3'de rakip takımın Serdar'la kazandığı gole mani olamayınca saha birden karıştı. Gole ofsayt olduğu gerekçesi ile itiraz eden futbolcular yan hakeme koşup golün iptal edilmesini isterken, uzun süren itirazlar üzerine orta hakem önce Beyşehir Belediyesporlu oyuncu Ahmet Kocagüzel'e kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı ardından antrenör Mücahit Zoraloğlu'nu soyunma odasına gönderdi.

Santra vuruşunun hemen ardından maçın 1-1 sona erdiğini ilan eden düdüğünü çalan hakem üçlüsüne yapılan itirazlar karşılaşmadan sonra da devam etti. Tribünlerden inen bazı kişilerin hakem üçlüsüne doğru koşarak tepki göstermek istemesi üzerine saha karıştı. Polis ekipleri olayları büyümeden önledi. Bu arada, maç sonrası uzun süre saha içerisinde bekletilen hakemler polis kordonu altında soyunma odasına doğru ilerlerken, karşılıklı yaşanan küfürleşme üzerine stadın koridorlarında da arbede yaşandı. Hakem üçlüsünün Beyşehir'e küfür ettiğini ileri süren yöneticiler ile bazı Beyşehirli futbolcular hakemlerden davacı olduklarını beyan ederken, hakemlerin de bazı futbolculardan davacı olduğunu belirtmesi üzerine taraflar araya girenlerin müdahalesi ile barıştırıldı ve birbirlerinden davacı olmaktan vazgeçtiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.