Söke’de 5. Kurşun Ve Trap Atış Müsabakaları Gerçekleştirildi

Söke’de 5. Kurşun Ve Trap Atış Müsabakaları Gerçekleştirildi

Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas ve spor Kulübü tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları gerçekleştirildi.Söke Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kurşun ve Trap Atış Müs...

Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas ve spor Kulübü tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları gerçekleştirildi.

Söke Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları Akçakonak Mahallesi’nde bulunan poligonda yapıldı. Söke Kurşun ve Trap Atış Müsabakalarına Denizli, Bergama, Milas, Manisa, Aydın, Didim, Nazilli, Menemen, Selçuk, Davutlar ve Ödemiş’ten gelen sporcular katıldı. 5. Söke Kurşun ve Trap Atış Müsabakalarını izleyenler arasında Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da yer aldı.

Yapılan müsabakalar sonunda Profesyonel Kurşun’da Ozan Kaygısız (Manisa) birinci, Aykut Özyılmaz (Menemen) ikinci, Müşteba Mutlu (Manisa) üçüncü oldu. Amatör Kurşun Atışında Eren (Selçuk) birinci, Aykut Özyılmaz (Menemen) ikinci, Hüseyin Yangın (Davutlar) üçüncü oldu. Trap Atışlarında Erkan Mavioğlu (Ödemiş) birinci, Hulusi Güler (Milas) ikinci, Mustafa Atıcı (Söke9 üçüncü oldu. Pet Şişe hedef atışlarında ise Olcay Sevindik (Söke) birinci, Barış Okuroğlu (Söke) ikinci, Ali Semerci (Manisa) üçüncü oldu.

Trap Atışı, profesyonel ve amatör kurşun atışı ile pet şişe hedefine kurşun atışı dallarında yapılan müsabakaların sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.

Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas ve Spor Kulübü Başkanı Çetin Özat; geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl 5.’sini gerçekleştirecekleri kurşun ve trap atış müsabakalarına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

BAŞKAN TOYRAN’DA ATIŞ YAPTI

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’da atış yaptı. Atış poligonunda yerlerini alan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran tüfekle yaptığı atışları ile dikkat çekti. Hedefleri vuran Başkan Toyran maharetini konuşturdu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.