‘SoGol’ Bey diyeceksiniz 

‘SoGol’ Bey diyeceksiniz 

Konyaspor’un Arnavut Golcüsü Sokol Cikalleshi, Kayserispor deplasmanında attığı iki golle geri dönüşün mimarlarından oldu. Cikalleshi  ligdeki gol sayısını da 9 çıkartarak geçtiğimiz sezon performansının üzerine çıktı 

İttifak Holding Konyaspor'un golcü oyuncusu  Sokol Cikalleshi, Kayserispor karşısında sahaya ilk 11'de çıktı. Ahmed Hassan’ın rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkartılmasının ardından maça ilk 11’de başlayan Arnavut oyuncu Sokol Cikalleshi maçın kazanılmasında da büyük rol oynadı. 

Yeşil-beyazlı takımın ligdeki en golcü oyuncusu olan Cikalleshi, karşılaşmada takımının 2. ve 3. gollerini kaydetti. Arnavut forvet, böylece ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Deneyimli forvet, Göztepe deplasmanının ardından Kayseri deplasmanında da iki gol atmayı başardı. 

Konyaspor’un Kayserispor karşısında alınan galibiyetin mimarlarından olan Sokol Cikalleshi maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Arnavut oyuncu, karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını belirterek, “ Sezonun sonuna doğru yaklaşırken artık her maç daha da zorlaşıyor. Bugün kötü başladık. Tabi ki de takım karakterini de ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldık. Bu açıdan çok mutluyum. Kendi golüm adına da çok mutluyum. Atmış olduğum gollerle 3 puanı almış olduk” diye konuştu.

Yıldız futbolcu, takım arkadaşı Ahmed Hassan ile arasının çok iyi olduğunu ifade ederek, “ Ahmed Hassan ile aramız çok iyi. İkimizde farklı tarz oyuncularız. O biraz daha ceza sahası içi özelliğinde bir oyuncu. Bende ceza sahası çevresinde daha çok mücadele eden bir oyuncuyum. Tabi ki de kararı hocamız veriyor. Kimin oynayacağını. Bizde bu karara saygı duyuyoruz. İkimiz içinde önemli olan takımımızın galip gelmesi” dedi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.