Sodes Projeleriyle Desteklenen Sporcular Madalyaları Topladı

Sodes Projeleriyle Desteklenen Sporcular Madalyaları Topladı

Adana Valiliği Sosyal Destek Projesi (SODES) Programı kapsamında desteklenen Star Academy Spor Kulübü öğrencileri, kazandıkları madalyalarla iller arası şampiyonada en başarılı spor kulübü unvanını elde etti.İller arası Muay Thai turnuvasına...

Adana Valiliği Sosyal Destek Projesi (SODES) Programı kapsamında desteklenen Star Academy Spor Kulübü öğrencileri, kazandıkları madalyalarla iller arası şampiyonada en başarılı spor kulübü unvanını elde etti.

İller arası Muay Thai turnuvasına 32 sporcu ile katılan Star Academy Spor Kulübü öğrencileri, elde ettikleri 12 birincilik, 9 ikincilik ve 7 üçüncülük ile turnuvanın en başarılı spor kulübü oldu. 8 ilden 210 sporcunun katıldığı yarışmanın en dikkat çeken ayrıntısını Star Academy Spor Kulübü sporcularının bir çok maçı nakavt ile alması oluştururken, Kulüp Antrenörü Yalçın Sizgen öncülüğünde alınan sonuçlar spor kulübünün elde ettiği müthiş başarıyı da gözler önüne serdi.

Turnuva maçlarının ardından açıklama yapan Star Academy Spor Kulübü Antrenörü Yalçın Sizgen, Adana ekibi olarak alınan sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını kaydederken, Adana Valiliği Sosyal Destek Programı kapsamında, sporun gelişmesine ve öğrencilerin desteklenmesine yönelik çalışmalarından dolayı başta Adana Valisi Mustafa Büyük’e ve SODES yöneticilerine teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.