SML Makina büyüyor

SML Makina büyüyor

10-13 Aralık tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan Metal İşleme Teknolojileri Fuarı'nda 2. holl 214 numaralı standında müşterileriyle biraraya gelecek olan SML Makina, Konya'ya büyük önem veriyor

2008 yılında İsmail Soybaş ve Ercan Perker tarafından kurulan, Bursa'da faaliyet gösteren ve yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken SML Makina, dünyada doğru satış yapmanın önemine değinerek müşterileriyle ilişkilerine son derece önem veriyor. 7/24 servis hizmeti ile müşteri memnuniyetini önemseyen SML Makina, “Biz müşterilerimizde hayatı paylaşıyoruz” şeklinde bir sloganı var. 2008 yılında 3 kişi ile faaliyete başlayan, bugün yaklaşık 50 kişi ile hizmet vermeye devam eden firma, bugün İzmir-Bursa ve İstanbul olmak üzere 3 bölgede, 3 showroom ve 1 bakım merkezi ile çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda firmanın Ankara, Konya, Adana ve Çorum bölgelerinde bayileri de bulunuyor. Konya Bayisi olan Baranok Makina ile Konya'da sanayicisinin çözüm ortağı olan SML Makina, Baranok Makina ile partner olarak Konya'ya verdiği önemi de göstermiş oluyor.

2-1.20151210092402.jpg

KONYALI SANAYİCİLERİ FUARA DAVET ETTİ

Talaşlı imalat tezgahları ve sac işleme makinaları alanında oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firma, bünyesinde yer alan markalarla ilgili olarak yöneticiler şunları söyledi: “Öncelikle konularında uzman olan firmalarla çalışıyoruz. Bunu açacak olursak, İsviçre Tornos firması Kayar otomatların mucididir. 1880 yılında kurulmuş bir firma, Japon Nakamura-Tome tornalama merkezinde Dünyanın en iyi makinası olarak kabul görmektedir. İtalyan Parpas Grup, hassas kalıp ve havacılık sanayinde kullanılan çok hassas makinalar imal etmektedir. Ayrıca Tayvan’dan getirdiğimiz Millstar firması sadece işleme merkezi ve freze imalatı yapan bir firmadır. Aynı şekilde ECOCA firması da, Torna konusunda Dünyanın en büyük Makine Grup şirketi (FFG) ve Tayvan firması U’Chine markası Kolon Tip konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Talaşlı imalat makinaları haricinde Ege bölgesinde Türkiye’nin Gururu olan 81 ülkeye ihracat yapan, Bir ABD ve Almanya gibi ülkelerinde satış organizasyonu olan ve iç pazarda da kendinden çok söz ettiren Ermaksan Saç İşleme Lazer, Punch, Plazma ve Abkant makinalarının da bayiliğini yapıyoruz. Ayrıca en çok satış yapma konusunda çok iddialı değiliz ama satış sonrası en iyi hizmet veren 2 şirketten biriyiz. Her şeyden önce işimizin servis kısmına ciddi önem veriyoruz. Sürekli elaman ve teçhizat yatırımlarımız oluyor.”

2-3.20151210092418.jpg

SERVİS HİZMETİ MEMNUN EDİYOR

Servis hizmetlerinin müşteriyi memnun ettiğini de bilerten yöneticiler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem müşterilerimiz iyi bir hizmet alıyor hem de firmamıza olan güvenleri daha da artıyor. Özellikle vardiyalı olarak çalışan müşterilerimiz için belli saatlerden sonra servis desteği alabilmek çok kritik, biz burada devreye giriyoruz ve fark yaratmaya çalışıyoruz. Sadece bizim makinalarımız olan firmalara değil, başka marka makine kullanan firmalara da, aynı şekilde servis hizmeti veriyoruz. Makinalarımızın satışı konusunda, müşterilerimize çözüm ortağı olmaya çalışıyoruz. Doğru makinayı, doğru özelliklerle vermek çok kritik. Bu konuda satış kadromuza sürekli eğitimler aldırıyoruz. Kadromuzdaki tüm arkadaşlarımızı ve mümessilliğini yaptığımız tüm firmaları bu konuya uygun olarak seçiyoruz.” Son olarak SML Makina Konyalı sanayicileri 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Bursa Tüyap'da düzenlenecek olan Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarına davet etti. Fuarda Nakamura Tome'yi görücüye çıkartacak olan SML Makina, herkesi standına bekliyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.