Sizler örneksiniz

Sizler örneksiniz

TSYD'li sporculardan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a ziyaret. Özçelik, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sizlerin Türk Bayrağını göndere çektirip, İstiklal Marşını okutturmanız her insana nasip olmaz” de

ŞAMPİYONLAR MEMNUN OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ile  Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan TSYD Konya şubesi  Spor  Kulübünün, Avrupa Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü tekvandocularının da yer aldığı heyeti  ağırladı. Ziyarette TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar, ASKF Genel Başkanı Remzi Ay, Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Konya GSİM Şube Müdürü Mahmut Keten, Triatlon Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Uluer ve TSYD Konya şube Müdürü Yüksel Cırt'da hazır bulundu.  Ziyarette en çok şampiyon sporcular memnun oldular. İlk defa böyle bir ziyarette bulunduklarını ve sıcak karşılandıklarını bildirdiler.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 26-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “DEAF Tekvando Avrupa Şampiyonası”nda  +67 Kiloda bütün rakiplerini yenerek Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Selver Şeker ile yine aynı şampiyonada 57 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Selma Canlı'yı tebrik etti.  TSYD'li tekvandocuların dünya ve olimpiyatlarda da madalya aldığını öğrenen Müsteşar Faruk Özçelik,  özellikle de işitme engelli olarak spor yapmalarının, ulusal ve  uluslararası derecelere ulaşmalarının, birçok engelli ve sağlıklı genç nesile örnek olduğuna dikkat çekti. 

300.20151117095953.jpg

Özçelik, “Büyük özveride bulunarak, büyük işlere imza atan sizler, sağlıklı gençlerimiz tarafında da  örnek alınacak kadar kıymetli sporcularsınız.  Sizin bu şampiyonalarda kürsüye çıkmanız ve Türk Bayrağını göndere çektirip, İstiklal Marşını okutturmanız her insana nasip olmaz. Onun için üzerinizde önemli bir sorumluluk var ve gerçekten de olumlu anlamda hayatlarını etkileyebileceğiniz çok ciddi bir genç kardeş kitleniz var. Sizin bu başarınızı önemsiyor, size emek veren antrenörlerinizi, yöneticilerinizi yürekten kutluyorum” dedi.

Faruk Özçelik yönetici olarak, sporcuların karşı kıyıya geçmeleri için köprü vazifesi yaptıklarını belirterek, işin en zor kısmını federasyon başkanları, kulüp başkanları, antrenörler, özellikle de sporcuların üstlendiğini belirterek, ülkemizi uluslararası şampiyonalarda en iyi şekilde temsil eden ve bizlerle hedeflerini paylayaşan milli sporculara, bu hedeflerine ulaşmaları noktasında bugüne kadar verdikleri desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. 

BAYKAN: TSYD'Yİ KUTLUYORUM

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise “TSYD Konya şubesi sporcularının sadece ulusal değil, Uluslar arası müsabakalarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bir şampiyonluk ve bir üçüncülük alarak göğsümüzü kabartmalarını önemsiyorum ve bu başarılarından dolayı kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.

300.20151117100010.jpg

Mehmet Baykan, TSYD Konya şubesi'nin Konya ve Türk sporuna yaptığı katkıyı değerli bulduğunu, bunun için de TSYD'ye verdikleri desteğin şampiyonluklarla taçlanmasının kendilerini mutlu ettiğini bildirdi, Baykan şunları söyledi:

“Özellikle Konya'dan iki sporcunun Avrupa şampiyonasında kürsüye çıkması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.  Bizim alanımız da olan sorumluluklarla ilgili olarak, ister engelli olsun, ister sağlıklı olsun bütün sporcu kardeşlerimizin bundan sonraki müsabakalarda başarılarını artırmak ve şampiyonluklarına yeni şampiyonluklar eklemeleri adına kendilerine destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.